INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Messi a făcut anunțul care va întrista toți fanii fotbalului: „Am decis”

Leo Messi, 35 de ani, a declarat că turneul final din iarnă va fi ultimul Campionat Mondial la care va lua startul din postură de jucător al Argentinei.
Leo Messi, 35 de ani, a declarat că turneul final din iarnă va fi ultimul Campionat Mondial la care va lua startul din postură de jucător al Argentinei.

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2022 18:20 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 18:49

Leo Messi, 35 de ani, a declarat că turneul final din iarnă va fi ultimul Campionat Mondial la care va lua startul din postura de jucător al Argentinei.

Campionatul Mondial din Qatar va debuta pe 21 noiembrie, iar marea finală este programată pe data de 18 decembrie. Argentina face parte din grupa C, alături de Arabia Saudită, Mexic și Polonia.

Thierry Henry s-a dat cu capul de pupitru când a revăzut faza reclamată de Xavi: „Până și fiul meu a observat, mi-a dat mesaj!”
INTER - BARCELONA
Thierry Henry s-a dat cu capul de pupitru când a revăzut faza reclamată de Xavi: „Până și fiul meu a observat, mi-a dat mesaj!”

Campionatul Mondial 2022, ultimul pentru Leo Messi

„Acesta va fi ultimul meu Campionat Mondial, sunt sigur! Am luat deja decizia”, a declarat Messi într-un interviu acordat jurnalistului Sebastian Vignolo.

Dorit de Barcelona, Messi își va decide viitorul la nivel de club în 2023, când înțelegerea cu PSG va ajunge la sfârșit, informează Fabrizio Romano, specialist în mercato.

Campionatul Mondial este singurul trofeu major care îi lipsește lui Messi din palmares, fotbalist cu 90 de goluri în 164 de selecții la naționala cu care a câștigat Copa America în 2021. Messi a fost cel mai aproape de Cupa Mondială în 2014, când Argentina a pierdut finala cu Germania, 0-1 după prelungiri.

Mi-aș dori enorm ca Argentina și Messi să câștige Campionatul Mondial din Qatar. Ca să îl vadă toată lumea cum îl văd eu 
Jamie Carragher

5 Campionate Mondialeva avea Messi în carieră, după turneul final din această iarnă. A mai participat la Mondialele din 2006, 2010, 2014 și 2018

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Discuție incredibilă pe teren despre Erling Haaland: „Băiatul ăsta nu e om!”

Julen Lopetegui, despărțire în lacrimi de Sevilla » Antrenorul demis ovaționat de fani: „Îmi pare rău că părăsesc echipa pe care o iubesc"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
offside
offside  •  07 Octombrie 2022, 10:15

Vine un astfel de moment la oricare sportiv, totul este sa ai respect pentru ceea ce faci si sa stii cand sa te retragi. Messi - dupa mine este unul din cei mai mari fotbalisti pe care i-am vazut si la viata mea i-am vazut si pe Pele, Cruyff, Maradona, Van Basten ... Respect.

mafa
mafa  •  06 Octombrie 2022, 22:39

Este talentat ,dar nu are rezistenta...daca alearga mult vomita...la 35 de ani sa anunti ca te retragi !!....pai ce vroiai ??? sa mai joci un mondial !!...fi serios .

666piturca
666piturca  •  06 Octombrie 2022, 19:51

O fi piticul ăsta băiat bun, dar nu ajunge nici la sfertul genunchiului lui Diego. Îi lipsesc o grămadă de ingrediente.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează