INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona e gata să-l readucă pe Leo Messi » Șeful catalanilor a dat undă verde pentru transfer

Lionel Messi // FOTO: Imago
Lionel Messi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2022 17:22 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 17:33

Lionel Messi (35 de ani) este în ultimul an de contract cu PSG, iar revenirea la Barcelona ar fi prima opțiune pentru atacantul argentinian.

Vedeta lui PSG încă nu a semnat prelungirea contractului, iar din 1 ianuarie poate semna cu orice echipă și să plece gratis în vara lui 2023.

Tot mai multe voci din apropierea lui Leo Messi spun că acesta și-ar dori să revină la Barcelona, iar clubul catalan pare gata să-i ofere un contract.

„Hoție pe față! Nu e coincidență” » Barcelona face plângere la UEFA împotriva arbitrului VAR de la meciul cu Inter: 3 capete de acuzare
INTER - BARCELONA 1-0
„Hoție pe față! Nu e coincidență” » Barcelona face plângere la UEFA împotriva arbitrului VAR de la meciul cu Inter: 3 capete de acuzare

Barcelona îl vrea înapoi pe Lionel Messi

Messi a plecat în august 2021 de la Barcelona, liber de contract, după ce formația catalană nu i-a putut oferi un nou contract.

Acum, Eduard Romeu, vicepreședintele catalanilor spune că Barcelona poate face un efort financiar pentru a-l readuce pe Messi, decizia urmând a fi a antrenorului Xavi.

„Posibila revenire a lui Messi e o chestiune sportivă. Este un nume important al clubului și are porțile deschise”, a spus Romeu, potrivit Mundo Deportivo.

Întrebat dacă Barcelona poate să-i ofere lui Messi salariul dorit, Romeu a răspuns scurt: „Am demonstrat că putem face miracole”.

Messi a ajuns la juniorii Barcelonei și 2000 și a devenit cel mai important nume din istoria clubului, fiind golgeterul all-time al catalanilor. Are 778 de partide în tricoul blaugrana, reușind 672 de goluri.

35 de trofeeare Messi la Barcelona

Messi, record în Champions League

Starul lui PSG a marcat pe terenul Benficăi, 1-1, în grupele Champions League. Leo a punctat spectaculos, de la 20 de metri, iar prin acest gol a stabilit un nou record.

Benfica a fost echipa cu numărul 40 împotriva căreia argentinianul marchează în Champions League, cifră pe care niciun alt jucător nu a mai atins-o.

16 goluriîn 44 de meciuri oficiale a marcat Messi pentru PSG

VIDEO. Leo Messi, sezon excelent în Ligue 1

Citește și:

Julen Lopetegui, despărțire în lacrimi de Sevilla » Antrenorul demis ovaționat de fani: „Îmi pare rău că părăsesc echipa pe care o iubesc"

Discuție incredibilă pe teren despre Erling Haaland: „Băiatul ăsta nu e om!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează