INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Leo Messi, în mijlocul altui scandal! E acuzat de fraudă, escrocherie și spălare de bani! 

Articol de - Publicat joi, 06 iunie 2019 11:55

Leo Messi are iar probleme în Spania! Un fost angajat a făcut o plângere împotriva lui și a fundației căpitanului Barcelonei și al naționalei albiceleste.

În iulie 2016, căpitanul Barcelonei și al Argentinei a fost condamnat la 21 de luni de închisoare pentru evaziune fiscală, el și tatăl său fiind acuzați că au păgubit statul iberic cu 4,1 milioane de euro între 2007 și 2009. Nu a stat după gratii doar pentru că pedeapsa a fost mai mică de 24 de luni. 

Acum, un fost angajat îl poate aduce în fața instanței. Federico Rettori, un argentinian care locuiește la Palma de Mallorca și care a lucrat pentru fundația lui Messi, a făcut plângere împotriva sa. Fraudă, escrocherie și spălare de bani!

Anchetat în Argentina

Același Rettori depusese anul trecut o plângere similară și în Argentina. Și, dezvăluie la Buenos Aires cotidianul Olé, procurorii au lansat deja o anchetă pentru evaziune fiscală agravată și deturnare de fonduri. Ascunzând sume importante de ochii autorităților în paradisul fiscal caraibian. Deocamdată, nici Messi, nici tatăl său, de asemenea ținta lui Rettori, nu au fost puși sub acuzare.

Fostul angajat susține că „inițial, fundația era destinată numai acțiunilor sociale. Ulterior, s-a îndreptat spre alt tip de activități, având conturi bancare diferite de cele declarate”.

„Fundația lui Messi, creată în 2007, nu a fost înscrisă la registrul național până în 2013. Și, timp de nouă ani, nu a prezentat niciun bilanț autorităților argentiniene”
Federico Rettori, fost angajat al lui Messi

Citește și: 

Messi, un nou sezon de excepție! Superlativele starului argentinian în acest sezon pentru Barcelona

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
114010459889868
Dan Aici  •  10 Iulie 2019, 07:53

Nimeni nu este perfect - dacă ai calități de fotbalist nu e obligatoriu să ai și calități de super contabil - doar la națiuni de oameni invidiosi se cere ca Dragnea să fie condamnat pentru că nu e sărac iar Plesoianu să nu fie votat pentru că nu e bogat ! Nu te pune cu prostii ca au mintea odihnită ...

robotucigas
robotucigas  •  07 Iunie 2019, 12:29

Acest *** a uitat cum este sa fi om, cum este sa fi corect. La el și fsta nu-ți imprimă încredere în el, sa fim serioși, deja acest idol de *** se baga la echipa, face drege, își da colegi afară și cere un salariu enorm. Pentru ce! Îl uram pe Ronaldo ca se purta așa, dar azi cred ca este de 10 ori mai uman ca acest mesi. Ăstuia i-au ajuns aerele de vedetă în cap. Sa nu uitam ca mai are puțin și termina cu fotbalul, s-ar putea ca soarta sa se întoarcă în defavoarea lui. Puate este bun, dar oameni nu uita comportamentul lui!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  06 Iunie 2019, 20:39

Banul a pus stăpânire pe el !!! Când ai sute de milioane in conturi , tu te apuci sa furi , înseamnă ca ești *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează