INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

UPDATE Anunț-șoc făcut de Fabrizio Romano: „PSG l-a suspendat pe Lionel Messi!”

Lionel Messi a plecat în Arabia Saudită, deși avea antrenament cu PSG. Foto: Twitter Imago
Lionel Messi a plecat în Arabia Saudită, deși avea antrenament cu PSG. Foto: Twitter Imago

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 21:51 / Actualizat marti, 02 mai 2023 22:30

Lionel Messi (35 de ani) n-a avut acordul lui PSG să zboare la Riad, unde avea o întâlnire de afaceri. Antrenorul Christophe Galtier le anulase luni jucătorilor ziua liberă și programase o ședință de pregătire punitivă după eșecul cu Lorient (1-3).

UPDATE / Fabrizio Romano: „Lionel Messi a fost suspendat de PSG!”

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a transmis în această seară: „PSG a decis să îl suspende pe Messi, cu efect imediat, timp de două săptămâni. Suspendarea va intra în vigoare chiar din acest moment. Clubul nu a permis vizita lui în Arabia Saudită”. 

Potrivit lui Romano, Messi încă nu a fost înștiințat în mod oficial de această decizie și așteaptă motivarea. Dacă suspendarea rămâne valabilă, starul argentinian va rata meciurile cu Troyes și Ajaccio.

Perez i-a pus condiții clare lui Ronaldo » Două moduri în care se poate întoarce la Real Madrid
REAL MADRID
Perez i-a pus condiții clare lui Ronaldo » Două moduri în care se poate întoarce la Real Madrid

Lionel Messi, vizită în Arabia fără acordul lui PSG

Leo Messi este tot mai detașat de ceea ce se întâmplă la PSG. Într-un moment critic pentru campioana Franței, învinsă acasă de Lorient (1-3) și cu Marseille apropiindu-se la cinci puncte în lupta pentru titlu, atacantul argentinian a ales să plece pentru a-și rezolva chestiuni legate de contractele publicitare. 

L'Equipe susține că nimeni de la PSG n-a știut nimic de vizita sa programată la Riad, unde promovează turismul pentru țara din Golf. Sau s-a știut, dar cererea de a pleca în Arabia Saudită a fost respinsă luni de conducerea clubului.

Messi a devenit ambasadorul turismului în Arabia Saudită

„Trișorul Messi”, a titrat pe copertă cotidianul francez, care îl acuză pentru insubordonare pe „Purice”. Acesta trebuia să fie prezent, azi, la ordinele lui Cristophe Galtier, ce anulase jucătorilor ziua liberă și programase o ședință de pregătire punitivă după eșecul de pe teren propriu, cu Lorient (1-3), dar a zburat la Riad fără a avea permisiunea lui PSG.

Conform clauzei incluse în contractul special, prin care a devenit ambasadorul turismului în Arabia Saudită, Messi trebuie să petreacă mai multe zile departe de capitala Franței, așa cum s-a întâmplat și anul trecut. El a fost deconspirat de ministrul Turismului de la Riad, care a publicat pe rețelele sociale mai multe poze de la vizita așa-zis „secretă” a sud-americanului.

A plecat în Arabia Saudită, deși avea antrenament cu PSG

Directorul sportiv Luis Campos i-a comunicat că nu e momentul potrivit pentru așa ceva, întrucât sezonul nu s-a încheiat, însă campionul mondial și-a luat liber cu de la sine putere și și-a părăsit colegii, ce aveau antrenament. Și-a luat soția și cei trei copii și a plecat în Arabia Saudită pentru întâlnirea de afaceri. 

Messi trebuie să promoveze, în lume, imaginea Arabiei Saudite, federația de la Riad dorind să candideze la organizarea CM din 2030, în timp ce la clubul său, cu care mai are angajament două luni, domnește o situație de haos.

Și-a anunțat călătoria pe Instagram

„Sunt bucuros să îi urez bun venit lui Messi și familiei sale în Arabia Saudită pentru a se bucura de destinații turistice magice și de experiențe autentice. Urăm bun venit vizitatorilor din întreaga lume pentru a experimenta o călătorie unică în Arabia Saudită”, e mesajul postat pe Twitter de Ahmed Al Khateeb, ministrul Turismului de la Riad, ce a garnisit textul cu trei fotografii cu Messi, soția sa Antonella Roccuzzo și doi dintre cei trei fii ai lor.

Starul argentinian apare zâmbitor jucând un joc local, hrănind animale ori urmărind un meșter lucrând. Duminică, Messi postase un mesaj pe Instagram (distribuit de pagina oficială a comisiei de turism), părând să-și anunțe călătoria iminentă. „Cine a crezut că Arabia Saudită are atât de multă verdeață? Îmi place să explorez minunile ei neașteptate ori de câte ori pot”.

Citește și:

Pericol, Barcelona! Liga spaniolă a respins planul pentru revenirea lui Lionel Messi

Lobonț, teorie nouă legată de „blatul” Dinamo - Lazio 1-3: „I-am spus lui Borcea să nu facă greșeala asta!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
IVIS1974
IVIS1974  •  03 Mai 2023, 10:30

Cu el, fara el...PSG slaba. Oricum, dezamagitor comportamentul argentinianului.

81mada
81mada  •  03 Mai 2023, 10:01
Postat de imgb pe 03 Mai 2023, 02:49

Era ziua lui libera Talmacule !...Normal c-a facut ce-a vrut *** !

Nu mai era ziua libera, dar nu stii sa citesti!

leu.mr
leu.mr  •  03 Mai 2023, 07:50
Postat de achenbachfrederikk pe 02 Mai 2023, 22:33

Il doare la banana pe Messi de ce zic francezii. De cand a luat unicul titlu ce ii lipsea si anume Cupa Mondiala si-a incheiat cariera. De acum face doar publicitate si se relaxeaza.

Cea mai slaba campioana mondiala din istorie, cel mai slab campionat mondial.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează