INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Leonardo Bonucci a atacat dur Juventus: „M-au umilit, m-au dat afară după 500 de meciuri. Allegri minte”

Leonardo Bonucci / foto: Imago Images
Leonardo Bonucci / foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 18:15 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 19:45

La 36 de ani, 12 petrecuți la Juventus, Leonardo Bonucci a fost pus pe liber de clubul bianconero. Fundașul central, care a ajuns la Union Berlin, protestează împotriva modului în care torinezii s-au purtat cu el.

Leonardo Bonucci a jucat 12 sezoane la Juventus (2010-2017 și 2018-2023), scurtcircuitate de aventura Milan, jucând 502 meciuri, marcând 37 de goluri și cucerind 17 trofee.

Leonardo Bonucci o dă în judecată pe Juventus pentru daune de imagine și de natură profesională
ITALIA
Leonardo Bonucci o dă în judecată pe Juventus pentru daune de imagine și de natură profesională

Leonardo Bonucci, obligat să plece de la Juventus

La 36 de ani, campionul european cu squadra azzurra în 2021 a fost obligat să plece de bianconeri, trecut pe tușă de antrenorul Massimiliano Allegri. O legendă pusă pe liber.

Nu a avut altă variantă decât să-și caute altă destinație, un club probabil pentru sfârșitul carierei. Și a găsit Union Berlin, în Bundesliga, unde a semnat pentru un singur sezon, până pe 30 iunie 2024.

Leonardo Bonucci: „S-au răspândit minciuni incredibile”

Acum, înaintea debutului la Union, Bonucci a spus ce avea pe suflet într-un interviu pentru Sportmediaset. Supărare, tristețe, dezamăgire. S-a simțit trădat.

„Am citit și ascultat incredibilele minciuni răspândite despre mine de Juventus, în frunte cu Allegri. Nu e adevărat că mi-au spus în octombrie trecut și în februarie că vor să ne despărțim la finalul stagiunii. Mi-au transmis acest lucru de-abia pe 13 iulie, când directorii Giuntoli și Manna au venit acasă la mine și mi-au comunicat că nu mai sunt membru al echipei”, a declarat fundașul central.

Leonardo Bonucci: „Mi-au spus că prezența mea în vestiar face tot mai mult rău”

Jucătorul cu 121 de selecții și 8 goluri la națională nu a uitat nici că „mi-au explicat că prezența mea în vestiar face tot mai mult rău echipei. M-au dat afară. M-am simțit umilit într-un mod inimaginabil de clubul pentru care am jucat peste 500 de meciuri”.

A încheiat: „Asta mi-au făcut la două luni după ce am anunțat conducerea clubului că sunt gata să rămân ca a cincea sau a șasea variantă în centrul apărării, aproape că i-am rugat, pentru a-i ajuta pe jucătorii tineri”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Lovitură pentru Barcelona! Liga spaniolă i-a limitat drastic plafonul de cheltuieli

Thomas Tuchel s-a luat de-o altă vedetă de la Bayern: „Este prea lent, dă prea multe pase laterale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  15 Septembrie 2023, 09:28

juventus= cel mai CORUPT club profesionist din EUROPA! nu degeaba au fost retrogradati in scandalul CALCIOpoli, si cand au initiat acel proiect execrabil numit European Superliga (ESL) care s-a dovedit un esec

VardyParty
VardyParty  •  14 Septembrie 2023, 22:58

Inca o dovada ca avem rădăcini comune

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close