INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Leonardo Bonucci: "Vreau să fac cu Milan ce a făcut Pirlo cu Juventus. În 4 ani sper să câştig Liga Campionilor" » De ce a ales AC Milan şi ce le transmite celor ce l-au ameninţat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gabriela Iulia GheorgheJURNALISPORT - Publicat miercuri, 16 august 2017 16:06

Internaţionalul italian Leonardo Bonucci a părăsit-o pe Juventus pentru AC Milan.

Șefii rossonerilor i-au prezentat un proiect ambițios, lucru care l-a atras pe Bonucci. Fundașul susține că a avut oferte mult mai bune din punct de vedere financiar, dar că el ţinteşte gloria europeană.

"Am ales Milan pentru că ei au avut cel mai ambiţios proiect. Trăiesc cu provocări. Vreau să fac cu Milan ce a făcut Pirlo cu Juventus", a spus el.

29 de meciurişi 3 goluri are Bonucci sezonul trecut în campionat pentru Juve plus alte 11 jocuri şi o reuşită în Liga Campionilor

"Directorii Fassone şi Mirabelli chiar m-au vrut, altfel negocierea nu ar fi durat doar 48 de ore. Cu siguranţă nu e vorba de bani. Pentru cei care mă numesc un mercenar le spun că am avut de asemenea oferte din afară, unde aş fi câştigat mai mult", a adăugat italianul.

40 de milioane €plus bonusuri a plătit Milan pentru jucător

"Am ales Milan pentru că, în capul meu, există ideea de a repeta performanţa pe care am avut-o cu Juventus, unde am început reconstrucția şi am ajuns în vârf. Aici, vreau să câştig şi mai mult. În patru ani, sper să câştig Liga Campionilor. Vreau să câştig toate titlurile", a încheiat Bonucci.

surse: goal.com, football- italia.net

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează