INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

L'Equipe: PSG transferă un fost campion mondial de la Bayern

Lucas Hernandez, 27 de ani, va evolua din sezonul viitor pentru PSG.
Lucas Hernandez, 27 de ani, va evolua din sezonul viitor pentru PSG.

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2023 08:45 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 09:09

Lucas Hernandez, 27 de ani, are toate șansele să evolueze din sezonul viitor pentru PSG.

Lucas Hernandez se desparte după 4 ani de Bayern. Jurnaliștii francezi de la L'Equipe scriu că PSG e extrem de aproape să ajungă la un accord cu bavarezii pentru un transfer de aproximativ 40 de milioane de euro.

De-a lungul celor 4 sezoane petrecute în Germania, Hernandez a bifat doar 107 meciuri oficiale, dintre care 74 în Bundesliga. În 2019, bavarezii l-au preluat accidentat de la Atletico și l-au pus apoi pe picioare, însă internaționalul francez n-a scăpat de problemele medicale.

Manchester City a bătut palma cu fotbalistul de 100 de milioane de euro
MANCHESTER CITY
Manchester City a bătut palma cu fotbalistul de 100 de milioane de euro

Lothar Matthaus: „Raportul preț - performanță e negativ"

Fostul internațional german Lothar Matthaus, acum analist TV, era de părere că Bayern trebuia să-l lase pe Lucas Hernandez să plece la PSG.

„Eu l-aș vinde imediat. Nu are niciun pic de recunoștință față de club. Bayern a dat 80 de milioane de euro ca să-l ia de la Atletico, în 2019, dar la Munchen a fost mai mult accidentat. Iar acum vrea să plece. Raportul preț-performanță este negativ când te uiți la toți anii petrecuți la campioana Germaniei”, a comentat Matthaus, pentru postul TV Sky Germania.

Lucas Hernandez n-a mai jucat din noiembrie

În noiembrie trecut, la puțin timp după ce revenise pe teren, refăcut de pe urma unei rupturi musculare, Hernandez a suferit o nou ruptură, mai gravă, de ligamente încrucișate, în meciul de debut al Franței la Campionatul Mondial 2022, cu Australia (4-1). De atunci n-a mai bifat nici măcar un minut în tricoul campioanei Germaniei!

Francezul a avut probleme și-n viața privată. În februarie 2017, el a fost arestat sub suspiciunea că și-a agresat iubita, pe Amelia Llorente, care a fost de asemenea chemată în instanță. Atât Hernandez, cât și Amelia, au fost condamnați la 31 de zile de muncă în folosul comunității, în timp ce jucătorul a primit și un ordin de restricție care îl împiedica să se apropie la mai puțin de 500 de metri de ea.

Lucas Hernandez a primit 4 ani cu suspendare

Lucas a fost arestat din nou în luna iunie a aceluiași an, pentru încălcarea amintitului ordin de restricție. 

Ca urmare, pe 13 octombrie 2021, a fost condamnat la șase luni de închisoare de către un tribunal spaniol. Hernandez a contestat sentința și, în schimb, a primit o pedeapsă de patru ani cu suspendare și a fost obligat să plătească o amendă de 96.000 de euro.

45 de milioane de euroe cota de piață a lui Hernandez, conform Transfermarkt

14 trofeeare Lucas în palmares: Campionatul Mondial și Liga Națiunilor cu Franța, Champions League, 4 titluri, un Campionat Mondial al Cluburilor, o Supercupă a Europei, o Cupă și o Supercupă a Germaniei cu Bayern, Europa League și Supercupa Europei cu Atletico Madrid

VIDEO. Cele mai bune momente ale lui Lucas Hernandez la Bayern

Tot din fotbalul internațional:

Panică în sportul din Rusia, în urma conflictului Prigojin - Putin » Selecționerul Valeri Karpin, prins la baza din Rostov: „Nu știm ce se întâmplă în oraș”
RUSIA
Panică în sportul din Rusia, în urma conflictului Prigojin - Putin » Selecționerul Valeri Karpin, prins la baza din Rostov: „Nu știm ce se întâmplă în oraș”
Final în Norvegia - Franța! Calcule și clasamente după meciurile zilei la EURO U21
EURO U21
Final în Norvegia - Franța! Calcule și clasamente după meciurile zilei la EURO U21

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează