INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEVANTE - REAL MADRID 1-2

LEVANTE - REAL MADRID 1-2 // VIDEO Nu e liniște la Madrid! Gestul lui Gareth Bale a reaprins fricțiunile + Galezul, apărat de Solari

Gareth Bale a fost decisiv în victoria cu Levante, 2-1 // Sursă foto: Guliver/Getty Images
Gareth Bale a fost decisiv în victoria cu Levante, 2-1 // Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 12:18

Galezul Gareth Bale, deranjat că a fost iarăşi rezervă în meciul cu Levante, 2-1, l-a respins urât pe Lucas Vázquez, venit să-l felicite după penaltyul decisiv controversat şi dictat cu VAR. "Gareth era bucuros în vestiar", susţine antrenorul Santiago Solari. 

Nici când câştigă Real nu are parte de linişte. Se ocupă Gareth Bale să facă valuri, tot mai nemulţumit că nu i se rezervă rolul de primadonă lăsat vacant de Ronaldo.

Galezul a intrat duminică seară abia din minutul 74 şi imediat a decis victoria madrilenă, transformând penaltyul de 2-1, al doilea acordat oaspeţilor cu VAR.

Dar atacantul a ţinut să-şi exprime frustrările chiar după ce-a marcat, respingându-l urât pe Lucas Vázquez (care i-a suflat postul de titular în tridentul ofensiv), venit să-l felicite şi acceptând să fie îmbrăţişat doar de Nacho!

Levante, două bare!

Santiago Solari a căutat să dezamorsese situaţia tensionată şi n-a părut deranjat de gestul galezului. "Dacă marchează se poate bucura cum doreşte. El ne-a adus victoria şi mi-a plăcut mult cum a intrat în joc. A făcut o treabă excelentă, un meci fantastic. Era fericit în vestiar, pentru că a dat gol", l-a apărat antrenorul blanco.

Bale l-a schimbat pe Benzema, ce deschisese scorul tot de la 11 metri (în lipsa specialistului Sergio Ramos, suspendat).

Gazdele, care au lovit de două ori barele în prima repriză, au egalat prin Roger Martí (60) şi au contestat penaltyul decisiv. Cheick Doukouré nu pare să-l atingă deloc pe Casemiro, care plonjează artistic. 

"Ca numărul unu al simulatorilor care am fost, consider că plonjonul lui Casemiro este demn de un Michael Phelps. Are tot respectul meu"
Paulo Futre, fost atacant portughez

8 penalty-uris-au acordat în favoarea lui Real, lider în acest campionat. În total, au fost 20 de lovituri de la 11 metri dictate cu VAR, două pentru madrileni şi două contra

Vezi VIDEO cu golurile partidei! 

Vezi și: VIDEO+FOTO Real câștigă greu în La Liga, cu două penalty-uri: urmează El Clasico

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează