INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Liber după 4 luni „de exil”. Se face transferul!

Jadon Sancho și managerul Erik ten Hag nu s-au mai înțeles în acest sezon
Jadon Sancho și managerul Erik ten Hag nu s-au mai înțeles în acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 17:49 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 19:01

Borussia Dortmund este foarte aproape de „repatrierea” lui Jadon Sancho. Are acordul internaționalului englez, iar negocierile cu Manchester United sunt pe ultima sută de metri.

Jadon Sancho a devenit un caz la Manchester United, după o ceartă cu managerul Erik ten Hag. Tehnicianul olandez l-a „exilat” apoi la „tineret”, de unde este foarte aproape să scape în această fereastră de mercato.

Răzvan Zăvăleanu despre declarațiile lui Zeljko Kopic: „E greu să se contrazică cu mine, mă surprinde!”. Ce spune despre transferuri
dinamo
Răzvan Zăvăleanu despre declarațiile lui Zeljko Kopic: „E greu să se contrazică cu mine, mă surprinde!”. Ce spune despre transferuri

Lui Sancho i-a întins o mână chiar Borussia Dortmund, clubul care l-a vândut în 2021 lui United, contra 85 de milioane de euro. Din informațiile tabloidului Bild și ale prestigiosului Kicker sportmagazin, galben-negrii au ajuns deja la un acord cu el, iar negocierile cu „diavolii roșii” sunt foarte avansate.

Manchester United suportă două treimi din salariu

Detaliile afacerii? Kicker scrie că mijlocașul vine sub formă de împrumut, până-n vară, și că Manchester United va suporta două treimi din salariul său. Întreaga tranzacție i-ar costa pe nemții undeva în jurul a doar 3 milioane de euro.

Bild, la rându-i, scrie că împrumutul ar putea pica doar în cazul în care un club de top le-ar propune englezilor 30 - 40 de milioane de euro pentru un transfer definitiv: „Este însă puțin probabil, în condițiile în care Sancho n-a disputat niciun meci în ultimele 4 luni”.

50 de goluri și 64 de assisturi în 137 de meciuri

Borussia speră să-l readucă pe jucătorul în vârstă de 23 de ani la forma din perioada petrecută la Dortmund (2017 - 2021). Luat de la juniorii lui Manchester City,

Sancho s-a impus foarte repede la Dortmund și în decursul a 4 ani a înscris 50 de goluri și a dat 64 de pase decisive- în 137 de meciuri oficiale.

De la 130 de milioane de euro la 25 de milioane

El a adunat 23 de selecții în prima reprezentativă a Angliei, dar, din cauza faptului că n-a jucat în ultima vreme, valoarea de piață i-a scăzut la doar 25 de milioane de euro.

Cea mai mare cotă a înregistrat-o în martie 2020: nu mai puțin de 130 de milioane de euro!

Ați mai putea citi:

Jenant! Imagini în premieră cu gestul obscen la adresa lui Mbappe în finala Mondialului

Radu Drăgușin la Tottenham? Șumudică l-a scanat și e convins: „Se vede după fața lui... Eu nu prea mă înșel”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează