INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DANEMARCA - ȚARA GALILOR 2-0

LIGA NAȚIUNILOR // Răspuns genial al lui Christian Eriksen pentru fanii galezi care l-au umilit » "Dubla" care i-a stârnit admirația lui Gareth Bale

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 10 septembrie 2018 16:13

Contestat de fanii galezi, care l-au făcut mercenar, starul danez a reușit ”dubla” cu Țara Galilor în Liga Națiunilor, 2-0, și dovedit cât sunt de importante vedetele care au boicotat amicalul cu Slovacia, 0-3.

Eriksen i-a adus prima înfrângere într-un meci important lui Giggs ca selecționer al Țării Galilor. Christian le-a dat peste nas celor 2.000 de suporteri britanici veniți la Copenhaga, care le-au strigat insultător vedetelor daneze "Sunteți aici doar pentru bani" și "Lacomi de rahat".

Și au dovedit iarăși că nu se poate fără stranierii ce au boicotat amicalul cu Slovacia, obligând federația să apeleze la amatori, jucători de futsal sau vloggeri.

"Pericol permanent"

"Are o tehnică strălucitoare, finalizează extraordinar, iar în preajma careului toți îl caută mereu pe Christian. Am văzut atâtea echipe care au încercat să-l doboare, dar doar l-au scăpat, este un pericol permanent și un exemplu pentru jucătorii tineri", l-a lăudat selecționerul Age Hareide.

Starul lui Tottenham a și marcat ambele goluri ale danezilor, primul cu o execuție de o precizie genială, ce l-a impresionat și pe Bale, numit căpitan în premieră, iar celălalt din penalty.

"Am plătit prețul pentru meciul de joi, dar acum trebuie să reacționăm după acest eșec. Oboseala cauzată de întârzierea zborului nu poate constitui o scuză", a declarat Ryan Giggs.

15 goluri
în ultimele 18 meciuri la naționala Danemarcei are Christian Eriksen. În total, mijlocașul ofensiv a macat 25 în 83 de selecții

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează