INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Lingard, între Chelsea şi Arsenal » Echipa lui Conte, favorită pentru a obține semnătura fotbalistului

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cosmin ToporasJURNALISPORT - Publicat duminica, 12 martie 2017 16:40

Mijlocaşul lui United Jesse Lingard este dorit atât de Chelsea, cât şi de Arsenal. Fotbalistul de 24 de ani mai are un singur an de contract cu "diavolii".

Chelsea pare a fi favorită în achiziționarea fotbalistului englez, Antonio Conte dorind să îi facă o ofertă acestuia, în vară. Lingard s-ar putea adapta perfect in formația tehnicianului italian: el poate evolua pe postul de atacant, dar si pe cel de mijlocaş ofensiv.

Lingard evoluează pentru United încă din 2011, el fiind împrumutat, pe rând, la nu mai puțin de 4 echipe până în 2015, Leicester Birmingham Brighton şi Derby, numarându-se printre echipele la care a evoluat în această perioada.

Lingard a reprezentat un factor important pentru nationalele de juniori ai Angliei. În 2016 el a debutat pentru nationala Angliei, evoluând în 3 partide, nereuşind sa marcheze.

Jucătorul a marcat golul victoriei în finala Cupei Ligii Angliei , partidă disputată impotriva celor de la Southampton, scor 3-2.

sursa: thesun.co.uk

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
yo_yo
yo_yo  •  12 Martie 2017, 17:07

Probabil se referă la faptul că a marcat golul victoriei in finala cupei Angliei. Cam lame să încurci...

noname96
noname96  •  12 Martie 2017, 16:59

"Jucătorul a marcat golul victoriei în finala Cupei Ligii Angliei" sunteti incompetenti pana in maduva oaselor. Golul victoriei a fost marcat de Zlatan spre finalul meciului, saracul Lingard a dat golul de 2-0 in prima repriza. Lasati barfele de pe siteuri de o calitate indoielnica, chit ca probabil va regasiti, si ramaneti la barfele mioritice despre prodanca si reghe.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează