INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Lionel Messi, desființat de un nume uriaș din fotbal: „Este mizerabil să te duci în Arabia Saudită după bani!”

Lionel Messi
Lionel Messi

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 18:22 / Actualizat marti, 09 mai 2023 18:53

Marco van Basten (58 de ani), fost triplu câștigător al „Balonului de Aur”, îl critică pe Leo Messi pentru negocierile cu Al-Hilal, unde ar câștiga 400 de milioane de euro pe sezon

Zvonurile care încep să se înmulțească privind transferul lui Messi în zona Golfului la finele contractului cu PSG atrag reacții tot mai numeroase, în special critici, din Franța, dar și din alte colțuri ale Europei. 

Schimbare MAJORĂ în fruntea CSA Steaua! Colonelul Bichir e OUT, fiindcă voia să permită FCSB pe Ghencea, două nume IMENSE sunt vehiculate
CSA Steaua
Schimbare MAJORĂ în fruntea CSA Steaua! Colonelul Bichir e OUT, fiindcă voia să permită FCSB pe Ghencea, două nume IMENSE sunt vehiculate

Ultimul care îl atacă pe campionul mondial este Marco van Basten. Fostul campion european cu naționala Olandei, însă și triplu câștigător al „Balonului de Aur”, nu înțelege de ce argentinianul, care va împlini luna viitoare 36 de ani, trebuie să procedeze precum portughezul Cristiano Ronaldo, la 38, și îl sfătuiește să se mai gândească înainte de a semna contractul stratosferic.

Van Basten, despre Lionel Messi: „Ar trebui să fie propriul său șef”

„Nu înțeleg de ce să te duci să joci în Arabia Saudită. Este mizerabil să alegi Al-Hilal pentru bani, după ce deja ai câștigat atâția bani în carieră. Ce-ți mai trebuie? Messi trebuie să facă ceea ce îi place cel mai mult, să joace fotbal de plăcere, ar trebui să fie propriul său șef”, a declarat starul din Țările de Jos pentru Ziggo Sport.

A reînceput antrenamentele cu grupul la PSG

Și săptămâna aceasta e încărcată pentru Messi. Aseară a fost prezent la gala premiilor Laureus, unde a fost premiat drept cel mai bun sportiv al anului 2022, iar azi s-a prezentat la pregătirile lui PSG. 

Dacă săptămâna trecută s-a alăturat jucătorilor aflați în recuperare și a ratat meciul cu Troyes, acum se pare că suspendarea i-a și fost ridicată și se antrenează cu cei de la prima echipă. Presa franceză susține că după ce și-a prezentat scuzele de rigoare, Leo ar fi fost iertat și va redeveni disponibil pentru partida de sâmbătă, cu Ajaccio.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

AFP: „Transferul lui Messi este făcut. Contractul este excepțional, e monstruos!” » Tatăl jucătorului intervine: „Nu am semnat nimic”

Chivu, declarații cutremurătoare în Italia: „Dintoina îmi lua mințile. L-am pocnit pe Rossi din instinct animalic. Coechipierii mi-au sunat soția să o întrebe dacă sunt agresiv acasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  10 Mai 2023, 14:57

m-as duce si eu sa joc o saptamana macar

Ghidibaca
Ghidibaca  •  09 Mai 2023, 19:20

A câștigat tot ce se putea câștiga!!Are niște ani..Ori unde sar duce ar primi numai critici..toți se așteaptă sa câștige singur meciurile.Ori care dintre ăștia care îl critica ca pleacă pe suma asta...Omul e super!Bravo lui!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează