CAMPIONATE  ·  BARCELONA

Lionel Messi, înapoi la Newells'Old Boys? Detaliul care împiedică mutarea: „E ceva ce lumea nu înțelege”

Lionel Messi. foto: Guliver/Getty Images
Lionel Messi. foto: Guliver/Getty Images

Joi, 14 Mai, 10:36

Lionel Messi (32 de ani) n-a exclus niciodată varianta de a-și încheia cariera în Argentina, la Newells'Old Boys, clubul de la care Barcelona l-a transferat pe vremea când era doar un puști.

Totuși, apropiații superstarului argentinian au încercat să explice motivul pentru care revenirea lui Messi în fotbalul argentinian ar putea să nu aibă loc niciodată. Într-un interviu pentru Radio Club Octubre, preluat de espndeportes, Maximiliano Biancucchi, vărul lui Messi, și-a exprimat părerea cu privire la acest subiect: 

„Legătura pe care o are cu Argentina e ceva ce lumea nu înţelege pe deplin. Este considerat de multe ori spaniol, dar e foarte argentinian, în felul său. Îşi petrece vacanţele aici, s-a căsătorit în Rosario. 

E puţin probabil (n.r - să mai joace în Argentina). Dacă nu ar fi lipsa de siguranţă din ţară, m-aş aventura să spun că va juca în Argentina”, a declarat vărul lui Lionel Messi, conform sursei citate.

VIDEO. Ionuț Chirilă explică de ce Messi nu are rezultate la națională + de ce Ibrahimovic nu s-a impus la Barcelona

Citește și alte știri despre Lionel Messi:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1