INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Lionel Messi rupe tăcerea după 5 luni! Interviu amplu acordat în țara natală

Lionel Messi, Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Lionel Messi, Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 13:09 / Actualizat joi, 20 mai 2021 14:33

Lionel Messi (33 de ani) a acordat un interviu amplu pentru ziarul argentinian Ole.

În urmă cu 5 luni, Messi oferea ultimul interviu amplu. Pe 28 decembrie 2020, starul Barcelonei a stat de vorbă cu Jordi Evole pe laSexta. De atunci, Messi a mai oferit declarații doar la finalul Cupei Spaniei, pe care clubul „blaugrana” a câștigat-o cu Athletic Bilbao, scor 4-0, în aprilie.

Lionel Messi, interviu în Argentina

Sâmbătă, 22 mai, un nou interviu cu „Balonul de Aur” va fi publicat. Messi a purtat o discuție amplă cu reprezentanții ziarului argentinian Ole.

Printre subiectele pe care Messi le-ar fi abordat, conform presei spaniole, se numără situația sa contractuală cu Barcelona, întrucât înțelgerea sa cu echipa catalană expiră în vară, iar Manchester City stă la pândă pentru semnătura sa. 

De asemenea, este de așteptat ca Messi să vorbească despre Copa America, competiție la care va participa în această vară.

Lionel Messi vrea Copa America

La Copa America, Argentina face parte din grupa A, a zonei sudice, alături de Bolivia, Uruguay, Chile și Paraguay.

Grupa B este compusă din Columbia, Brazilia, Venezuela, Ecuador și Peru. Ediția din acest an va fi a 47-a din istoria competiției și va avea loc în două țări (Columbia și Argentina), pentru prima dată din 1983.

În acest sezon, Messi a adunat 38 de goluri și 14 pase decisive pentru Barcelona, în toate competițiile. Alături de gruparea „blaugrana” a cucerit un trofeu, Cupa Spaniei.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Juventus a cucerit Cupa Italiei! Victorie în finala cu Atalanta

Incredibil! River Plate a jucat cu un mijlocaș în poartă și a câștigat în Copa Libertadores!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  20 Mai 2021, 18:17

Aloooooooooooo, ziariștilor de doi bani, probabil ați vrut să spuneți că Messi ”va rupe tăcerea”, și nu ”rupe tăcerea”da ? Adică asta va acorda un interviu unui cotidian din Argentina, în data de 22 mai, se pare. Ce spuneți? Oare sună bine titlul dvs.? Fiindcă nu în articolul ăsta, Messi rupe tăcere, ci în cel din 22 mai o va ”rupe”.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  20 Mai 2021, 14:42

Lol.Piticu da 38 goluri si 14 pase decisive si intr-un sezon prost pt Barca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează