INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

UPDATE E gata?! Transferul lui Lionel Messi, anunțat de persoană importantă + Messi va susține o conferință de presă

Lionel Messi, într-un meci vs. PSG // foto: Guliver/gettyimages
Lionel Messi, într-un meci vs. PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021 11:17 / Actualizat sambata, 07 august 2021 15:50

Transferul lui Lionel Messi (34 de ani) la PSG pare a fi iminent. Finalul negocierilor a fost anunțat de fratele emirului Qatarului, proprietarul clubului parizian. 

UPDATE ora 13:40 - Lionel Messi va susține o conferință de presă

Duminică, 8 august, Lionel Messi va susține o conferință de presă, începând cu ora 13:00 în România.

UPDATE ora 13:15 - Șanse mari ca transferul lui Messi să fie finalizat curând

Lionel Messi și tatăl său, Jorge, așteaptă ca PSG să trimită contractul oficial în acest weekend, pentru a finaliza transferul. Lionel este dispus să accepte. PSG oferă 35 de milioane de euro, cu bonusuri incluse, anunță jurnalistul Fabrizio Romano. 

UPDATE ora 13:00 - PSG neagă acordul cu Messi

PSG a negat că ar fi ajuns la un acord cu Lionel Messi, așa cum fratele emirului Qatarului a susținut. Departamentul de comunicare al clubului parizian a transmis pentru Goal.com că nu există un acord între PSG și Lionel Messi.

Știrea inițială - Messi la PSG, transfer rezolvat?

Lionel Messi pare să-și fi găsit echipă rapid după despărțirea-șoc de Barcelona. Clubul care a acționat imediat și care l-ar fi convins pe Messi este PSG. Negocierile dintre cele două părți ar fi ajuns deja la final, susține Khalifa bin Hamad bin Khalifa Al Thani, fratele emirului Qatarului, cel care deține PSG.

Lionel Messi la PSG?! Anunț major: „Negocierile sunt încheiate”

Negocierile sunt, oficial, încheiate. Anunțul, mai târziu”, a scris acesta pe Twitter. Mesajul a fost însoțit de o fotografie editată cu Messi, care îmbracă tricoul lui PSG.

PSG a avut toate atuurile în lupta pentru obținerea semnăturii lui Leo Messi. Acolo sunt Neymar, fotbalist alături de care argentinianul s-a simțit excelent la Barcelona, dar și Mauricio Pochettino, antrenor cu fotbalistul care are o relație specială. Acordul dintre Messi și PSG a fost anunțat de mai multe surse.

Lionel Messi, convins de PSG

Reputatul Fabrizio Romano susține că Messi este aproape de a semna un contract valabil doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă unul, și că PSG este „foarte încrezătoare” de șansele de realizare ale mutării.

L'Équipe, cea mai importantă publicație din Hexagon, confirmă și ea informația. Plusează cu salariul pe care îl va câștiga Messi, aproape 29 de milioane de euro/sezon.

VIDEO. TOP 5 goluri înscrise de Lionel Messi la Barcelona

Citește mai multe știri despre Lionel Messi:

Nu le vine să creadă că rămân fără Messi! Jucătorii de la Barcelona au mers la reședința argentinianului: „Erai un copil când ai venit, acum ești cel mai mare din lume”

Pique, mesaj pentru Messi, „copilul care a atins cerul”: „Știu că te vei întoarce. Te iubesc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
bodystyle74
bodystyle74  •  07 August 2021, 18:27

Pentru ce i-a dat Barca lui si pt ca a crezut in el de la 12 ani,probabil ar trebui sa ceara un salariu simbolic numai ca sa continue. Acum Barca are nevoie de el pt a face o noua echipa cu Pedri,Ansu Fasi, Dest,Ilaix si cu ce mai vine de la academie.El trebuie sa fie mentorul lor, antrenorul din teren. In curand ajunge la 2 miliarde castigate din fotbal si are contracte personale de sponsorizare si imagine pana la 40 ani in val de 1 miliard. Nu cred ca banii mai reprezinta o problema pt familia extinsa Messi si pentru inca 10 generatii de dupa. Cred ca a venit vremea sa demonstreze ca nu a fost doar un mare fotbalist ci deopotriva si cea mai mare personalitate care a existat in fotbal.Ar face ceva diferit fata de cei din fata lui( Maradona),cei contemporani lui( Ronaldo) si cei care il urmeaza(Mbappe).

ripensistu
ripensistu  •  07 August 2021, 17:47

Prea multa atentie data unor fotbalisti facuti mari de mass-media.

394966434424757
Mihai Dinu  •  07 August 2021, 16:45

35 cu bonusuri, presupun un salariu de 20 +5 pentru campionat si 10 pentru CL.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează