INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Pique, mesaj pentru Messi, „copilul care a atins cerul”: „Știu că te vei întoarce. Te iubesc”

Gerrard Pique (34 de ani) i-a transmis un mesaj special lui Leo Messi (34 de ani), după anunțul plecării de la Barcelona. +15   FOTO
Gerrard Pique (34 de ani) i-a transmis un mesaj special lui Leo Messi (34 de ani), după anunțul plecării de la Barcelona.

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021 00:21 / Actualizat sambata, 07 august 2021 00:22

Gerrard Pique (34 de ani) i-a transmis un mesaj special lui Leo Messi (34 de ani), după anunțul plecării de la Barcelona. 

După 20 de ani petrecuți la Barcelona, Messi este aproape să semneze cu PSG. Gerrard Pique, coleg cu Leo încă de la grupele de juniori, a scris un mesaj emoționant. 

Gerard Pique, mesaj către Messi: „Știu că te vei întoarce”

„Și nimic nu va mai fi la fel. Nici Camp Nou, nici orașul Barcelona, nici măcar noi. După mai bine de 20 de ani la club, nu vei mai îmbrăca tricoul Barcei. Uneori, realitatea este extrem de dură.

Ne-am cunoscut în 2000, aveam 13 ani și toată cariera în față. Ce carieră! Vai! Dacă am fi desenat-o în momentul acela, era imposibil să o facem mai bună. O nebunie completă! În primul meu sezon, după ce m-am întors la FC Barcelona, am câștigat tripla și ai devenit cel mai bun jucător din toate timpurile. Din Rosario, până când ai atins cerul în Roma. 

Acolo a început legenda. Ce a venit după este istorie. Și ce vremuri bune am trăit. Acum pleci, dar știu că într-o zi te vei întoare. Rămân multe lucruri de făcut. Să te simți bine, să te bucuri de locul în care vei merge și să continui să câștigi așa cum doar tu știi să o faci. Aici îți vom simți lipsa. Te iubesc, Leo”, a scris Pique, pe Instagram. 

Leo Messi s-ar fi înțeles cu noul club! Semnează pe 2 ani și va avea un salariu de 28,8 milioane de euro
Barcelona
Leo Messi s-ar fi înțeles cu noul club! Semnează pe 2 ani și va avea un salariu de 28,8 milioane de euro

Nu le vine să creadă că rămân fără Messi

Sergio Busquets a fost primul care a ajuns la reședința lui Messi din Castelldefels, în tentativa de a obține mai multe informații despre neașteptata ruptură. Conform La Sexta, mai mulți jucători catalani l-au urmat.

„Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut la acest club! O fac în numele tuturor celor care ți-au fost alături. Erai un copil când ai sosit, iar acum pleci din postura de cel mai mare jucător din istorie. Ai dus clubul pe culmile gloriei. Sunt mândru că mă pot lăuda cu faptul că am jucat împreună și că am împărțit atâtea momente frumoase. Îmi va fi tare dor de tine!”, a transmis Busquets.

VIDEO Messi și Pique, colaborare perfectă într-un meci cu Lyon

Citește și alte știri despre plecarea lui Messi de la Barcelona: 

Nu le vine să creadă că rămân fără Messi! Jucătorii de la Barcelona au mers la reședința argentinianului: „Erai un copil când ai venit, acum ești cel mai mare din lume”

Guardiola rupe tăcerea după plecarea lui Messi de la Barcelona: „NU ne interesează!” » Pregătește alt transfer-șoc: „Vrem semnătura lui”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează