INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 2-2

VIDEO+FOTO Alisson, ce eroare! Liverpool, „trădată” de portar în remiza spectaculoasă cu Tottenham

Tottenham - Liverpool 2-2 / foto: Guliver/Getty Images +12   FOTO
Tottenham - Liverpool 2-2 / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 20:53 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 02:57

În derby-ul rundei #18 din Premier League, Tottenham și Liverpool au oferit o remiză palpitantă, 2-2. „Cormoranii” au condus cu 2-1, însă au ratat victoria și sunt acum la trei puncte de liderul Man. City. 

Partida de pe „Tottenham Hotspur Stadium” a început sub nota unei dominări autoritare a formației lui Conte. Gazdele au presat încă de la început, iar reușita lui Harry Kane din minutul 13 n-a mirat pe nimeni. 

Incident rasist în Premier League » Antrenorul lui Arsenal, șocat: „Din păcate pot confirma asta”
Rasism
Incident rasist în Premier League » Antrenorul lui Arsenal, șocat: „Din păcate pot confirma asta”

Conștienți că un eșec i-ar îndepărta de titlu, „cormoranii” au început să pună mai des în pericol poarta lui Lloris. Până la pauză, trupa lui Klopp a izbutit să egaleze grație reușitei lui Diogo Jota (35). 

Tottenham - Liverpool 2-2. Dramatism total în repriza secundă

Repriza secundă a căpătat și mai multe accente de dramatism. După o serie de ocazii uriașe la ambele porți, Robertson a dus-o pe Liverpool în avantaj (69). Imediat, Tottenham a restabilit egalitatea, după o eroare mare a lui Alisson, care și-a calculat greșit pașii, a ratat întâlnirea cu mingea și a fost păcălit de Son Heung-Min

Eliminarea lui Robertson din minutul 77 a pus în pericol șansele lui Liverpool, însă campioana din 2020 a rezistat și a reușit în cele din urmă să securizeze un punct.

Klopp nu vrea jucători nevaccinați la Liverpool

În altă ordine de idei, Jurgen Klopp, 54 de ani, antrenorul lui Liverpool, explica înainte de meci că va ține cont dacă un jucător este vaccinat sau nu atunci când va căuta să transfere.

Tehnicianul neamț, unul dintre cei mai vocali susținători din fotbali ai campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului, a fost întrebat despre posibilele transferuri pe care le va face la Liverpool în această iarnă.

Klopp, care a dezvăluit că toți jucătorii săi au făcut ambele doze de vaccin, spune că nu are de gând să transfere fotbaliști nevaccinați.

Nu suntem aproape de a transfera pe cineva, dar, da, decizia va fi influențată de vaccinare. Un jucător nevaccinat va trebui să se schimbe într-un alt vestiar, să mănânce în altă parte, să vină cu alt autocar. Din punctul de vedere al clubului, e foarte complicat. Dacă echipa merge în străinătate, acel jucător trebuie să stea în izolare”, a spus Klopp, potrivit Mirror.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Incident rasist în Premier League » Antrenorul lui Arsenal, șocat: „Din păcate pot confirma asta”

Luis Suarez, izbucnire nervoasă după ce a fost schimbat de Simeone: „Nemernic de c***t”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează