INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Klopp e categoric! Liverpool nu transferă jucători nevaccinați: „Ar reprezenta o amenințare pentru noi”

Jurgen Klopp // foto: Imago
Jurgen Klopp // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 11:53 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 13:16

Jurgen Klopp, 54 de ani, antrenorul lui Liverpool, a explicat că va ține cont dacă un jucător este vaccinat sau nu atunci când va căuta să transfere.

Tehnicianul neamț, unul dintre cei mai vocali susținători din fotbali ai campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului, a fost întrebat despre posibilele transferuri pe care le va face la Liverpool în această iarnă. 

Discurs-manifest al lui Jurgen Klopp despre vaccinare: „«Cum poți să-mi spui așa ceva?». Poate sunt eu naiv. E ca atunci când ești beat și vrei să conduci”
anglia
Discurs-manifest al lui Jurgen Klopp despre vaccinare: „«Cum poți să-mi spui așa ceva?». Poate sunt eu naiv. E ca atunci când ești beat și vrei să conduci”

Klopp, care a dezvăluit că toți jucătorii săi au făcut ambele doze de vaccin, spune că nu are de gând să transfere fotbaliști nevaccinați.

Klopp e categoric: nu transferă la Liverpool jucători care nu sunt vaccinați împotriva COVID-19

„Dacă un jucător nu este vaccinat, atunci el reprezintă o amenințare constantă pentru noi. Nu vrea să fie o amenințare, nu se gândește «Nu-mi pasă de ceilalți». Dar este o amenințare și va trebui să găsim alte scenarii.

Nu suntem aproape de a transfera pe cineva, dar, da, decizia va fi influențată de vaccinare. Un jucător nevaccinat va trebui să se schimbe într-un alt vestiar, să mănânce în altă parte, să vină cu alt autocar. Din punctul de vedere al clubului, e foarte complicat. Dacă echipa merge în străinătate, acel jucător trebuie să stea în izolare. 

Asta cu siguranță va influența decizia. Ar trebui să facem tot felul de lucruri diferite. De exemplu, să avem o clădire diferită pentru cei nevaccinați. Asta nu se va întâmpla”, a spus Klopp, potrivit Mirror. 

Klopp, Discurs-manifest despre vaccinare: „ E ca atunci când ești beat și vrei să conduci”

În octombrie, Klopp  a comentat decizia lui de a se vaccina împotriva coronavirusului și atitudinea celor care nu doresc să facă acest lucru, considerând că pun viața altora în pericol, precum cei care conduc sub influența alcoolului.

Citește AICI discursul integral al lui Klopp

VIDEO Imagini spectaculoase de la antrenamentele lui Liverpool

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Luis Suarez, izbucnire nervoasă după ce a fost schimbat de Simeone: „Nemernic de c***t”

Ianis Hagi și-a început interviul cu scuze față de fanii lui Rangers: „M-am lăsat dus de val”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
flosud97
flosud97  •  19 Decembrie 2021, 19:59
Postat de contrabas3 pe 19 Decembrie 2021, 14:13

Ce glumă slabă! Bă băiatule, doamna despre care vorbești are studii superioare și e avocat. Până și eu știu asta, chiar dacă nu locuiesc în Romania. Pe de altă parte fraza ta fără cap sau coadă, în care ai aruncat la întâmplare două virgule, spune despre cât de jos ești față de femeia aia - tu și CTP. Lol

***,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  19 Decembrie 2021, 16:59
Postat de melcul_furios pe 19 Decembrie 2021, 14:37

Logica este simpla - dai 100 de milioane pe un jucator, se imbolnaveste ca el nu vrea sa faca vaccin si iti lipseste minim 2 saptamani daca nu o luna, gen Kimmich de la Bayern. De ce sa nu iei unul vaccinat care are sanse mai mari sa nu se imbolnaveasca?

Se infectează... atât... in egala măsura și înțepatii și ceilalți... îmbolnăvit e mult spus

contrabas3
contrabas3  •  19 Decembrie 2021, 14:49
Postat de nebeleizis pe 19 Decembrie 2021, 14:14

Ce imi place ca in sectiunea comentarii niste anonimi care in viata lor nu au facut nimic util societatii comenteaza ce decide Klopp la unul din cele mai mari cluburi din lume. Ba, voi realizati ce loseri sunteti ? :))))))))))))))))))

Vorbești despre tine și toată galeria, nu-i așa? Că pe mine nu mă cunoști și nu știi ce/dacă am făcut ceva util societății. — Sunt extrem de amuzat de formularea greoaie a bietului tău comentariu!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează