INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

LIVERPOOL - EVERTON 5-2 // Marco Silva, managerul lui Everton, și-a luat adio de la jucători » Se așteaptă să fie demis în această săptămână!

Articol de - Publicat joi, 05 decembrie 2019 10:37

LIVERPOOL - EVERTON 5-2 // Pentru tehnicianul Marco Silva, sfârșitul la Everton este foarte aproape. Iminent. E aproape imposibil ca portughezul să mai rămână managerul albaștrilor în această perioadă. 

Mai ales după acest eșec, 2-5 în derby: a fost doar a doua oară în 1.053 de meciuri de Premier când Everton primește patru goluri în prima repriză. 

Silva, 42 de ani, simte primejdia. Potrivit presei engleze, el și-a luat deja adio de la jucători, așteptându-se să fie demis în această săptămână. "The Toffees" sunt la retrogradare, pe locul 18, cu doar 14 puncte în 15 etape.

Vezi și: 

LIVERPOOL - EVERTON 5-2 // Jurgen Klopp is the Boss! Record individual și cu echipa în Premier League + demisie așteptată după deznodământul de aseară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează