INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Primele mișcări făcute de Liverpool pentru era post Jurgen Klopp

Jurgen Klopp / Foto: Getty Images
Jurgen Klopp / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 18:00 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 20:21

Liverpool a început deja să facă primele mutări, după ce Jurgen Klopp (56 de ani) a anunțat că din vară nu va mai fi antrenorul „cormoranilor”. Michael Edwards, fost director sportiv, a revenit pe Anfield și se va ocupa de restructurarea echipei și de toate operațiunile legate de fotbal. De asemenea, Richard Hughes va fi noul director sportiv al grupării din vară.

Pentru a reveni la Liverpool, Michael Edwards i-a solicitat conducerii ocupantei locului 2 din Premier League să îi acorde libertate totală în privința alegerii oamenilor cu care să colaboreze. Richard Hughes a fost alegerea lui Edwards pentru funcția de director sportiv și prima decizie majoră a sa de la revenirea pe Anfield.

Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul! » Motivul care l-a făcut pe antrenor să refuze: „Am aflat asta în ultima clipă! Cu tot respectul”
PRIETENII LUI OVIDIU
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul! » Motivul care l-a făcut pe antrenor să refuze: „Am aflat asta în ultima clipă! Cu tot respectul”

Conform site-ului oficial al „cormoranilor”, Richard Hughes a acceptat să devină director sportiv la Liverpool, însă din vară. El ocupă fix aceeași poziție, în momentul de față, la Bournemouth. Hughes îl va succeda pe Jorg Schmadtke, care a demisionat din funcția de director sportiv de la Liverpool la începutul lunii ianuarie din anul acesta.

Înlocuitorul lui Jurgen Klopp, misiunea lui Richard Hughes

Richard Hughes are responsabilitatea de a-i găsi un înlocuitor pe măsură la Liverpool antrenorului Jurgen Klopp.

„Sunt extrem de mândru că mi s-a oferit această oportunitate. Liverpool este un club unic și sunt extrem de recunoscător pentru această șansă. Sunt extrem de conștient de așteptările și responsabilitățile care vin odată cu această poziție”, a declarat Richard Hughes, potrivit sursei citate.

La rândul său, Michael Edwards s-a arătat încântat de faptul că va putea colabora la Liverpool cu prietenul său, Richard Hughes.

„Sunt încântat că Richard a fost de acord să ni se alăture în această poziție de importanță vitală. L-am cunoscut pentru jumătate din viața mea într-o calitate profesională și personală și este cineva care întruchipează cele mai bune valori ale Liverpool. Am încredere totală în el.

El are o judecată remarcabilă și un istoric de luare a deciziilor inteligente, de care beneficiază de organizațiile pe care le reprezintă.

Atât Richard, cât și cu mine suntem conștienți de greutatea responsabilității care vine odată cu munca în această calitate, pentru un astfel de club. Faptul că este entuziasmat și energizat de provocarea care urmează este important”, a spus și Michael Edwards.

VIDEO Eveniment la Muzeul Fotbalului din București. Robbie Fowler, legenda lui Liverpool, s-a întâlnit cu fanii și a dat autografe

Citește și:

Giovanni Becali a făcut topul celor mai buni 5 fotbaliști români all-time » Surpriză: Mutu și Chivu nu sunt printre ei!
DECLARAȚIE
Giovanni Becali a făcut topul celor mai buni 5 fotbaliști români all-time » Surpriză: Mutu și Chivu nu sunt printre ei!
„Războiul” se întețește » Rapid așteaptă ca FRF să ia masuri împotriva lui Gigi Becali: „Altfel o să facem și noi, dar și alții, la fel!
Rapid
„Războiul” se întețește » Rapid așteaptă ca FRF să ia masuri împotriva lui Gigi Becali: „Altfel o să facem și noi, dar și alții, la fel!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează