INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO PREMIER GSP O nouă dilemă pentru Jurgen Klopp: „Sunt curios cum va proceda. E foarte bun, trebuie jucat!”

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool // foto: Guliver/gettyimages
Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 16:05 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 16:28

Liverpool a descoperit o nouă „bijuterie”, pe fundașul dreapta nord-irlandez Conor Bradley (20 de ani). La Premier GSP, jurnalistul și comentatorul sportiv Ion Alexandru s-a întrebat cum va proceda Jurgen Klopp acum că are la dispoziție doi laterali dreapta foarte buni, pe Bradley, respectiv Trent Alexander-Arnold.

  • Întoarcem campionatul Angliei pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. În fiecare duminică, ora 13:00.

Transferat de Liverpool în 2019, la vârsta de 16 ani, Conor Bradley a debutat pentru prima echipă a „cormoranilor” doi ani mai târziu, în septembrie 2021, într-un meci din Cupa Ligii Angliei împotriva lui Norwich.

În acest sezon, internaționalul nord-irlandez joacă un rol mai proeminent în formația lui Jurgen Klopp. El a fost accidentat pentru o bună parte a stagiunii, dar în acest început de an și-a făcut loc printre titulari și a arătat senzațional, îndeosebi la 4-1 cu Chelsea pe 31 ianuarie, când a înscris și a oferit două pase decisive.

Perspectivă diferită în cazul lui Radu Drăgușin: „Cel mai bun lucru pentru cariera lui! Să «fure» cât mai mult”
PREMIER LEAGUE
Perspectivă diferită în cazul lui Radu Drăgușin: „Cel mai bun lucru pentru cariera lui! Să «fure» cât mai mult”

La Premier GSP, jurnalistul și comentatorul sportiv Ion Alexandru s-a întrebat cum va proceda Jurgen Klopp, acum că are doi fundași dreapta foarte buni la dispoziție. Din motive personale, pierderea tatălui, Bradley nu a fost în lot în precedentele două etape, la 1-3 cu Arsenal și 3-1 cu Burnley.

VIDEO. O nouă dilemă pentru Jurgen Klopp: „Sunt curios cum va proceda. E foarte bun, trebuie jucat!”

„Mi-e teamă pentru forma lui Conor Bradley, care a început foarte bine acest an, dar din păcate are această problemă personală, faptul că tatăl lui a decedat, și e scos din ecuație în momentul ăsta.

Sper din tot sufletul să revină foarte bine, pentru că mie mi-a plăcut foarte mult. Mi se pare un jucător exploziv, talentat, energic, are foarte multe calități pe care le-am văzut și la Trent Alexander-Arnold. Sunt foarte curios cum îi va folosi Jurgen Klopp pe amândoi.

Trent la mijloc mi se pare singura soluție viabilă. Nu-l văd pe Klopp scoțându-l pe Trent din primul 11, iar pe de altă parte, dacă-l vezi atât de bun pe Conor Bradley, trebuie să-l joci. Băiatul este foarte bun, mi-a plăcut foarte tare.

Discutam cu un prieten fan Liverpool, îi spuneam: «Ce bine că e nord-irlandez și nu încă un fundaș dreapta englez atât de bun». A jucat deja 13 meciuri pentru naționala Irlandei de Nord, deci nu e încă o durere de cap pentru Southgate”, a comentat Ion Alexandru la Premier GSP.

O nouă dilemă pentru Jurgen Klopp: „Sunt curios cum va proceda. E foarte bun, trebuie jucat!”
Conor Bradley // foto: Guliver/gettyimages

Trent Alexander-Arnold (25 de ani), de ani buni piesă de bază la Liverpool, a jucat 29 de meciuri în acest sezon, 21 dintre ele în campionat. De curând, TAA a devenit fundașul cu cele mai multe pase decisive din istoria Premier League.

Ediția integrală de Premier GSP:

Tot despre Premier League:

Imaginea postată de Gică Popescu, după meciul petrecut de Drăgușin pe banca lui Tottenham: „Hmmm...”
Tottenham - Brighton 2-1
Imaginea postată de Gică Popescu, după meciul petrecut de Drăgușin pe banca lui Tottenham: „Hmmm...”
Fanii lui Manchester City, aduși cu picioarele pe pământ de Pep Guardiola: „Posibilitate de 99,99% să nu reușim”
MANCHESTER CITY
Fanii lui Manchester City, aduși cu picioarele pe pământ de Pep Guardiola: „Posibilitate de 99,99% să nu reușim”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  12 Februarie 2024, 17:05

Bradley e mai bun ca Arnold.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează