INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM - BRIGHTON 2-1

FOTO Imaginea postată de Gică Popescu, după meciul petrecut de Drăgușin pe banca lui Tottenham: „Hmmm...”

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost rezervă neutilizată în victoria obținută de Tottenham în fața lui Brighton, scor 2-1, în runda cu numărul 24 din Premier League. +7   FOTO
Radu Drăgușin (22 de ani) a fost rezervă neutilizată în victoria obținută de Tottenham în fața lui Brighton, scor 2-1, în runda cu numărul 24 din Premier League.

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 22:18 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 23:30

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost rezervă neutilizată în victoria obținută de Tottenham în fața lui Brighton, scor 2-1, în runda cu numărul 24 din Premier League. Gică Popescu (56 de ani), fost fotbalist al londonezilor, a postat un mesaj imediat după meci. 

Pentru prima dată din momentul transferului, Radu Drăgușin a rămas pe bancă până la finalul unui meci de Premier League. Gică Popescu, fotbalist cu 23 de meciuri pentru Tottenham doar în Premier League, a postat un mesaj pe contul oficial de Facebook. 

Qatar și-a apărat trofeul în Cupa Asiei, după o finală incredibilă » 3 penalty-uri primite
Cupa Asiei
Qatar și-a apărat trofeul în Cupa Asiei, după o finală incredibilă » 3 penalty-uri primite

Gică Popescu, cu ochii pe Radu Drăgușin 

Gică Popescu a distribuit o imagine în tricoul lui Tottenham și a scris: „Hmmm... oare cum ar fi arătat la Tottenham o pereche de fundași centrali Gica Popescu - Drăgușin?”.

Imaginea postată de Gică Popescu, după meciul petrecut de Drăgușin pe banca lui Tottenham: „Hmmm...”
Postarea lui Gică Popescu despre Radu Drăgușin

„Baciul” pare să își fi schimbat abordarea cu privire la situația lui Drăgușin. Imediat după debutul fundașului în Premier League, Popescu spunea: „Mi se pare că ne uităm prea mult la Drăgușin. Mi se pare prea mult. Toată ziua bună ziua, mă sună toată lumea. Ai văzut ce a făcut Drăgușin? Lăsați-l să se adapteze. Nu a greșit cu United, e bine să vorbim de bine”.

Radu Drăgușin, rezervă în Tottenham - Brighton

Pentru internaționalul „tricolor”, meciul cu Brighton a consemnat o premieră nedorită. Din momentul mutării în Premier League, Drăgușin bifase minute în fiecare partidă de campionat:

  • introdus în minutul 85 al remizei 2-2 cu Manchester United
  • introdus în minutul 88 al victoriei 3-2 cu Brentford
  • introdus în minutul 89 al remizei 2-2 cu Everton
Radu Drăgușin, explozie de bucurie după Tottenham - Brighton 2-1
Radu Drăgușin, explozie de bucurie după Tottenham - Brighton 2-1
Radu Drăgușin, explozie de bucurie după Tottenham - Brighton 2-1
Radu Drăgușin, explozie de bucurie după Tottenham - Brighton 2-1
Radu Drăgușin, explozie de bucurie după Tottenham - Brighton 2-1
+3 FOTO

Situația actuală nu pare să îl deranjeze. Elocvente în acest sens sunt imaginile surprinse imediat după golul lui Johnson. Fundașul venit de la Genoa a sărit de pe bancă, și-a îmbrățișat colegii și a sărbătorit alături de suporteri.

Tottenham, pe locul 4 în Premier League

Cu victoria obținută împotriva lui Brighton, Tottenham a urcat pe locul 4 în Premier League, la 7 puncte în spatele liderului Manchester City.

Radu Drăgușin și coechipierii joacă tot pe teren propriu și runda viitoare. Sâmbătă, 17 februarie, de la ora 17:00, primesc vizita lui Wolverhampton.

VIDEO. Premier GSP » Pe cine ar putea înlocui Radu Drăgușin în primul „11” la Tottenham?

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Bayer Leverkusen - Bayern Munchen 3-0 » Bavarezii, umiliți de elevii lui Xabi Alonso în derby-ul primelor clasate din Bundesliga
LEVERKUSEN - BAYERN
Bayer Leverkusen - Bayern Munchen 3-0 » Bavarezii, umiliți de elevii lui Xabi Alonso în derby-ul primelor clasate din Bundesliga
Real Madrid, lecție de fotbal pentru Girona! Liderul din La Liga a spulberat revelația din Spania
LA LIGA
Real Madrid, lecție de fotbal pentru Girona! Liderul din La Liga a spulberat revelația din Spania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
George111
George111  •  11 Februarie 2024, 18:53

Hmmm, Numai ca Dragusin a fost vândut la Tottenham cu o sumă mult, mult superioară decat GP . Mai mult la 21 de ani este Fotbalistul Anului în Superliga.

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  11 Februarie 2024, 13:40

Eram cat pe - aci , sa-l sun pe Gica Popescu , dar a primit o "avalansa" de telefoane in privinta lui "Coco Dragusin " , asa ca ... Totusi am sunat , dar probabil ca am gresit numarul , ca mi-a raspun un domn : aici "Penitenciarul Rahova " , suntem in "Dezinsectie " , reveniti ...

MaxiP
MaxiP  •  11 Februarie 2024, 10:25
Postat de procter pe 11 Februarie 2024, 00:21

E F clar acum, I am pierdut pe Ianis Hagi și Dragusin ptr Europene. Amândoi nu joacă la club. Îmi pare un pic rău ca Dragusin nu a ales Bayern…. Dier joacă meci de meci!

Avem noi o obsesie cu ideea asta ca rezervele nu pot juca titulari in nationala. Nu i-am pierdut, sunt jucatori rezerve la cluburi care sunt peste nivelul titularilor din Superliga sau alte campionate comparabile, orice nationala de nivel mediu foloseste acesti jucatori ajunsi la cluburi importante in detrimentul unor titulari din campionatele mici. E ca si cum ar spune croatii ca l-au pierdut pe Modric care nu mai e titular la Real Madrid, sa fim seriosi, nu-i ia nimeni locul lui Modric nici daca nu mai joaca deloc la club. Comparatia e putin fortata, ca nu sunt Dragusin si Hagi comparabili cu ce inseamna el, dar majoritatea nationalelor mai mici folosesc acesti jucatori de la cluburile puternice, chiar daca nu sunt titulari, pana la urma nu degeaba au ajuns acolo in detrimentul celorlalti. Asta e valabil in special legat de Dragusin, Hagi nu e un titular incontestabil la nationala si are concurenta pe post cu alti jucatori din campionate destul de puternice, la el situatia e alta. Dar ma indoiesc ca nu va prinde lotul pentru Euro, cu toata concurenta, nu sunt chiar atatia jucatori care sa fie peste nivelul sau.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează