INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER GSP Perspectivă diferită în cazul lui Radu Drăgușin: „Cel mai bun lucru pentru cariera lui! Să «fure» cât mai mult”

Micky van de Ven și Radu Drăgușin în Manchester United - Tottenham 2-2 Foto: Imago
Micky van de Ven și Radu Drăgușin în Manchester United - Tottenham 2-2 Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 15:16 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 16:12

Radu Drăgușin ar trebui să aibă răbdare, să învețe cât mai mult de la Romero”, spune jurnalistul și comentatorul sportiv Ion Alexandru la Premier GSP despre fundașul central al lui Tottenham.

  • Întoarcem campionatul Angliei pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. În fiecare duminică, ora 13:00.

De la transferul la Tottenham, consemnat în ianuarie pentru 25 de milioane de euro, Radu Drăgușin nu a avut șansa de a fi titular în formația londoneză.

Sâmbătă seara, pentru prima dată, Drăgușin nu a jucat niciun minut într-o partidă de campionat a lui Spurs. Stoperul român a fost lăsat pe bancă până la finalul meciului dintre Tottenham și Brighton, scor 2-1.

Imaginea postată de Gică Popescu, după meciul petrecut de Drăgușin pe banca lui Tottenham: „Hmmm...”
Tottenham - Brighton 2-1
Imaginea postată de Gică Popescu, după meciul petrecut de Drăgușin pe banca lui Tottenham: „Hmmm...”

Ion Alexandru, jurnalist și comentator sportiv, opinează că situația din prezent nu ar trebui să-l frustreze pe Drăgușin, având în vedere că rival pe post îi este Cristian Romero, campion mondial cu Argentina și vicecăpitan la Tottenham. 

„Drăgușin ar trebui să «fure» cât mai mult de la Romero,” a spus Ion Alexandru la Premier GSP, emisiunea lansată recent de Gazeta Sporturilor.

Perspectivă diferită în cazul lui Radu Drăgușin: „Cel mai bun lucru pentru cariera lui. Să învețe, să «fure» cât mai mult de la Romero”

„Radu Drăgușin trebuie să aibă răbdare. Din punctul meu de vedere, răbdarea este cea mai importantă la el în momentul de față. Sper că selecționerul României va înțelege că este într-un mediu extraordinar și că învață foarte, foarte multe lucruri.

E adevărat, nu este pe teren, nu joacă multe minute, dar ce i se întâmplă acum este cel mai bun lucru pentru cariera lui.

La toate echipele lui, Postecoglou a jucat cu fundaș central dreapta de picior drept, fundaș central stânga de picior stâng. Nu a schimbat niciodată această tactică. Natural, Drăgușin ar juca în locul lui Romero, un campion mondial și lider în vestiar.

Romero are multe atuuri. Din punctul meu de vedere, Drăgușin ar trebui să învețe de la el, nu să spună «Nu joc pentru că-l am pe băiatul ăsta, campion mondial, în locul meu». Nu! Să învețe, să «fure» cât mai mult de la el. Asta este șansa lui Drăgușin.

Perspectivă diferită în cazul lui Radu Drăgușin: „Cel mai bun lucru pentru cariera lui! Să «fure» cât mai mult”
Fundașii centrali titulari de la Tottenham: Cristian Romero (primul din stânga) și Micky van de Ven (al treilea de la stânga la dreapta) // Foto: Imago

În vară, Romero poate va fi transferat de un club uriaș. Atunci, Drăgușin ar trebui să fie pregătit să intre în primul 11 și să-și facă treaba cât mai bine.

Pe deasupra, știm că Romero ia cartonașe roșii ocazional. Un cartonaș roșu ar însemna 3 etape de suspendare. De ce nu?, Drăgușin ar putea să intre atunci pe teren”, a comentat Ion Alexandru la Premier GSP.

Drăgușin este într-un vestiar interesant, are un antrenor cu foarte multă încredere în jucători, cu un man management corect și cred că ușor-ușor va ajunge titular la Tottenham, dar în momentul ăsta nu are pe cine să scoată de acolo.

Romero este un fundaș foarte bun, peste nivelul lui Drăgușin în acest moment, iar Micky van de Ven este chiar peste Romero, fundaș solid, cu viteză. Nu ai cum să-i scoți. 

- Mihai Rotariu, cofondator Tackle România

Drăgușin ar fi fost foarte expus cu Brighton, imaginați-vă cum ar fi fost în duel cu Mitoma în minutul 96. 

- Ion Alexandru

Tot din Premier League: 

Motivul pentru care Drăgușin nu joacă la Tottenham » Detalii din interior: „Dacă voia asta, rămânea la Genoa”
ANGLIA
Motivul pentru care Drăgușin nu joacă la Tottenham » Detalii din interior: „Dacă voia asta, rămânea la Genoa”
Gary Lineker nu va prezenta emisiunea „Meciul zilei”: „Am fost redus la tăcere”
Vedete
Gary Lineker nu va prezenta emisiunea „Meciul zilei”: „Am fost redus la tăcere”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează