INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Liverpool - Leicester 2-1 // Hamza Choudhury l-a accidentat pe Mo Salah şi a fost insultat rasist! Klopp s-a înfuriat: „E al naibii de periculos acel tackling”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 11:41

Fanii lui Liverpool l-au jignit revoltător pe reţelele sociale pe Hamza Choudhury, 22 de ani, pentru faultul dur la Salah, 27 de ani.

"Chiar nu înţeleg cum să intri aşa, mereu la om. E al naibii de periculos!", s-a înfuriat Klopp.

Ultima victorie din seria formidabilă în Premier reuşită de Liverpool, care n-a dat greş nici cu Leicester (2-1), s-a lăsat cu scandal. Şi nu numai din cauza penaltyului uşor acordat liderului în prelungiri şi validat de VAR, apoi transformat de Milner, decizie contestată vehement de oaspeţi. Un nou atac rasist a provocat polemici aprinse. Fanii "cormoranilor" l-au jignit revoltător pe Hamza Choudhury, pentru faultul care l-a accidentat în prelungiri pe Mo Salah. Egipteanul n-a mai putut continua jocul şi a fost înlocuit cu Lallana în minutul 90+2.

Originar din Bangladesh

"Negru", "maimuţă împuţită", "cioară asiatică murdară" şi "animal jegos" sunt câteva din insultele josnice pe care le-a primit mijlocaşul de 22 de ani al oaspeţilor, intrat în minutul 86. "Nu ştiu cum i se permite unui astfel de animal, fiu de târfă, să joace în Premier. Să te f**, curvă!" şi "Întoarce-te în peştera nenorocită de unde ai venit, maimuţă neagră!" au întregit asaltul oribil asupra fostului internaţional englez U21, originar din Bangladesh.

L-a rupt şi pe Ritchie!

Leicester a denunţat deja atacurile la poliţie, condamnând comportamentul rasist: "N-au ce căuta în fotbal şi nici în societate asemenea comentarii, aşteptăm măsuri drastice contra vinovaţilor".

Managerul Klopp a pus paie pe foc, acuzându-l pe Choudhury: "E un tackling pe care efectiv nu-l înţeleg. E al naibii de periculos. Nu e prima oară când intră aşa, nu poţi ataca mereu omul şi apoi scapi numai cu cartonaş galben. Cu Ritchie a avut ghinion, dar trebuie să se calmeze". Hamza îl rupsese recent pe mijlocaşul lui Newcastle în Cupa Ligii.

17victorii la rând are Liverpool în Premier League. Seria de 8 succese din acest sezon plus 9 din anteriorul, după remiza albă cu Everton din 3 martie

34de meciuri au fost câştigate de Liverpool în Premier după minutul 90. Cu cel puţin nouă peste orice altă echipă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
141365743797979
Robin Green  •  06 Octombrie 2019, 22:43

Un animal ***, un primitiv nesimtit, aproape ca il rupe pe Mo Salah si apoi toti *** sunt orpilati ca este "insultat"....hahahaha, liberalismul de *** la adevarata lui (non)valoare!...da' asa se intampla, cand bu ai valoare si esti un gunoi play the race card...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  06 Octombrie 2019, 18:25

Mai ingrozitoare mi se pare intrarea respectivului, nu mi se pare normal sa dramatizam niste jigniri mai mult decat o accidentare.

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  06 Octombrie 2019, 14:54

Adevarul supara

Vezi toate comentariile (3)
Comentează