INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED 7-0

Fanii lui Manchester United n-au mai suportat umilința! Scene rar văzute la un meci de Premier League

Suporterii lui Manchester United au plecat de pe „Anfield Road” la 0-5 / Captură Twitter +8   FOTO
Suporterii lui Manchester United au plecat de pe „Anfield Road” la 0-5 / Captură Twitter

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 20:26 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 20:52

Liverpool a „dezmembrat-o” pe Manchester United, scor 7-0, în cea mai clară victorie reușită vreodată de „cormorani” în fața marii rivale. Suporterii „diavolilor” au digerat cu greu umilința, iar în minutul 75 au început să plece de pe „Anfield Road”. 

Data de 5 martie 2023 e una pe care suporterii lui Manchester United n-o vor uita prea curând. Fix într-un moment în care echipa lui Erik ten Hag traversa un moment excelent, Liverpool i-a predat o lecție de fotbal lui United, un usturător 7-0 fără precedent în istoria confruntărilor directe.

7-0! ULUITOR! ISTORIC! Liverpool a distrus-o pe Manchester United într-o repriză
LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED 7-0
7-0! ULUITOR! ISTORIC! Liverpool a distrus-o pe Manchester United într-o repriză

Suporterii lui Manchester United au plecat de pe „Anfield Road” la 0-5!

A fost consternare în sectorul fanilor oaspeți prezenți pe „Anfield”. Imediat după golul de 5-0, marcat de Darwin Nunez, susținătorii lui Manchester United au început să părăsească stadionul! O ipostază rar întâlnită pe stadioanele din Premier League, unde fanii duc la rang de artă loialitatea față de culori. 

Culmea, tot fanii lui United au mai trăit o dată acest scenariu nefericit: în octombrie 2021, după un 0-5 pe teren propriu cu aceeași Liverpool, Sky Sports relata cum mii de fani de-ai „diavolilor” au plecat de pe „Old Trafford” la pauza meciului respectiv.

FOTO / Fanii lui Manchester United au plecat de pe stadion după golul de 0-5 cu Liverpool

+4 FOTO

Liverpool - Manchester United 7-0: cea mai mare victorie din istoria acestui duel!

Liverpool a zdrobit-o pe Manchester United în Premier League cu un uluitor 7-0 și s-a apropiat la numai 3 puncte de locurile de Champions League. „Cormoranii” au înscris de 6 ori după pauză. Este cea mai mare diferență de scor din istoria confruntărilor directe dintre cele două echipe!

Este cea mai mare victorie din istoria acestui duel, după un 7-1 pentru Liverpool înregistrat în 1895, când United era denumită Newton Heath.

Citește și alte știri din Premier League: 

7-0! ULUITOR! ISTORIC! Liverpool a distrus-o pe Manchester United într-o repriză

Come-back miraculos! Era 0-2 în minutul 62, dar Arsenal a revenit formidabil » Gol superb în 90+7! Clasamentul Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Hugo
Hugo  •  06 Martie 2023, 10:57

Nu e prima data.De aia trebuie sa plece Klopp sa nu le mai dea cu terenul in cap.Sa ramana Guardiola singurul antrenor de top din PL.

gazistu
gazistu  •  06 Martie 2023, 10:30

IN-CRE-DI-BIL!!! ... oare au facut asta??? cum se poate asa ceva?? este cea mai TARE stire citita vreodata in presa din romania!!! dle editor Remus Dinu si GeSePe, sunteti GENIALI ... este cea mai tare stire citita vreodata. .. VA FACE INCONJURUL LUMII!! cum de sa intamplat una ca asta?? DOAMNEEE, oare chiar asta sa intamplat?? INCREDIBIL!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează