INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Liverpool, reacție oficială după anunțul întreruperii Premier League din cauza coronavirusului » Meciul legendelor împotriva Barcelonei a fost anulat

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 17:04

Liverpool a oferit un comunicat de presă după anunțul întreruperii Premier League din cauza pandemiei de coronavirus. 

Liverpool e aproape de primul titlu din istorie în Premier League. „Cormoranii” au un avans de 25 de puncte față de Manchester City, cu doar 9 etape rămase de disputat din actualul sezon. Jurgen Klopp și compania pun pe primul plan siguranța și nu se gândesc la o eventuală anulare a sezonului.

„Liverpool continuă să pună în aplicare măsurile sugerate de autorități pentru stoparea răspândirii coronavirusului. Salutăm decizia de a întrerupe competițiile până în momentul în care stadioanele vor fi sigure. Totodată anunțăm că meciul dintre legendele lui Liverpool și legendele Barcelonei, programat pe 28 martie, pe Anfield, va fi anulat”, se arată în comunicatul emis de Liverpool. 

Premier League ia pauză

Callum Hudson-Odoi (19 ani), mijlocașul ofensiv al lui Chelsea, și Mikel Arteta (37 de ani), antrenorul lui Arsenal, au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Oficialii Premier League au decis întreruperea campionatului. 

„Având în vedere numărul crescător de cazuri care afectează cluburile, comitetul a luat decizia unanimă de a amâna toate activitățile fotbalistice programate în acest weekend și până pe 3 aprilie”, au scris cei de la Liga de Fotbal Engleză într-un comunicat.

Vezi și:

Situația la zi în fotbalul european: 42 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează