INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Liverpool se consolidează: Virgil van Dijk a semnat un nou contract

Virgil van Dijk va rămâne la Liverpool până în 2025!
Virgil van Dijk va rămâne la Liverpool până în 2025!

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021 20:20 / Actualizat vineri, 13 august 2021 20:20

Fundașul central al „cormoranilor”, Virgil van Dijk, va rămâne la Liverpool până în 2025!

Revenit în circuitul primei echipe după mai mult de nouă luni de pauză (provocată de ruptura de ligamente încrucișate), Virgil van Dijk și-a prelungit contractul cu Liverpool. Va rămâne pe "Anfield Road" până în 2025.

Actualul acord al stoperului olandez cu Liverpool expira în 2023, fiind agreat după ce „cormoranii" au doborât recordul pe piața transferurilor pentru un fundaș, plătindu-le 84,6 milioane de euro în 2017 celor de la Southampton. 

De atunci, bariera atinsă de Van Dijk a fost depășită de Harry Maguire: 87 de milioane pentru mutarea de la Leicester la Manchester United (2019).

Virgil van Dijk: „Sunt foarte fericit, încântat și mândru să fiu la Liverpool"

Apărătorul batav a declarat: „Am muncit mult pentru a reveni și nu mă voi opri. De abia aștept să văd ce îmi va oferi viitorul alături de Liverpool. Sunt foarte fericit, încântat și mândru". Acesta a adăugat: „M-am simțit mereu foarte apreciat de fani, coechipieri și antrenori".

Liverpool debutează mâine în noul sezon de Premier League

Campioana din 2019 speră să se bată la titlu anul acesta, după ce a terminat in extremis pe locul 3 sezonul trecut. „Cormoranii" o vor întâlni pe nou-promovata Norwich City, sâmbătă, de la ora 19:30.

Pentru Van Dijk, partida cu Norwich ar fi prima oficială de la derby-ul cu Everton din septembrie 2020, când și-a rupt ligamentele încrucișate.

Articol realizat de Vlad Dima

Premier League începe azi: toți ochii pe Manchester City!

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, a bătut recordul transferurilor, cu Jack Grealish, și vrea să-l mai depășească o dată și cu Harry Kane. Atac pentru al doilea titlu în șir, al 4-lea în cinci sezoane.

Cel mai puternic campionat al Europei, dar și cel mai bogat, cu drepturi TV ce depășesc 1,6 miliarde de euro anual și cu jucători a căror valoare totală se apropie de 9 miliarde. Multe peste LaLiga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1. Totul despre favoritele din Anglia aici. 

Citește și:

Real Madrid pregătește 120 de milioane pentru Mbappé!

Situație incredibilă la Inter Milano! Președintele Zhang e mai speriat de partidul comunist chinez decât de ultrașii „nerazzurri”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
nebeleizis
nebeleizis  •  13 August 2021, 21:13

Care toti ?? Nu intereseaza pe nimeni manchester. mai ales city.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează