INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA - TURCIA 3-3

Lothar Matthaus a dat de pământ cu „naționala” Germaniei, după rezultatul cu Turcia: „De-aia nu mai deschide nimeni televizorul!”

Germania a remizat cu Turcia într-un meci amical, scor 3-3. Nemții au condus de 3 ori! // foto: Guliver/gettyimages
Germania a remizat cu Turcia într-un meci amical, scor 3-3. Nemții au condus de 3 ori! // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2020 11:52 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 12:17

Germania - Turcia 3-3. Fostul internațional german Lothar Matthaus a dat de pământ cu jucătorii și cu selecționerul Joachim Low, după ce „Mannschaft-ul” a ratat victoria deși i-a condus pe turci de 3 ori.

A fost un amical, cel cu Turcia (3-3). Într-adevăr. Dar deja nu mai contează. Nemții, suporteri sau oameni din fotbal, nu mai au răbdare cu naționala lor. Nu mai sunt dispuși să cauționeze o echipă și un selecționer, Joachim Low, ce bifează a treia remiză consecutivă în 2020, după 1-1 cu Spania și cu Elveția, de fiecare dată în condițiile în care a avut avantaj pe tabelă!

Lothar Matthaus: „Ne-au costat gafele tactice ale selecționerului Low”

Fostul internațional Lothar Matthaus, acum analist TV, a renunțat după fluierul final la orice formă de diplomație și, din fața camerelor de luat vederi, a scos pur și simplu Kalașnikovul. „Germania a irosit de 5 ori avantajul luat pe tabelă, împotriva Turciei de trei ori. Ne-au costat din nou gafele tactice ale selecționerului Low la schimbări, am plătit cu victoria. 

Mă minunez când văd jucători precum Nico Schulz în tricoul naționalei, deși ei iau loc pe bancă la echipele lor de club. Exact din cauza asta, nimeni nu mai deschide televizorul pentru naționala Germaniei!", a tunat Lothar.

Vizibil afectat de ceea ce văzuse și de rezultat, Low abia dacă și-a găsit cuvintele în interviul acordat postului RTL: „Mi-e greu să fac reproșuri echipei. Pentru că în alcătuirea asta n-a mai jucat niciodată. Dar problema asta, faptul că dăm din mână avantajul de pe tabelă, ne însoțește de multă vreme. De aceea sunt și eu dezamăgit și frustrat”.

2 goluriau încasat nemții în prelungiri. La 1-1 cu Spania, în minutul 90+5. Iar la 3-3 cu Turcia, în minutul 90+4

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Frank de Boer, eșec și multe critici la debutul pe banca Olandei: „Cel mai dezolant din istoria modernă!”

Andriy Shevchenko, după cel mai dur eșec din istoria naționalei Ucrainei: „Aproape că am chemat echipa de tineret”

Playtech: Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Chiar ea a mărturisit


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează