INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Lothar Matthaus, atac la conducerea lui Bayern: „Spiritul echipei este câteodată călcat în picioare”

Lothar Matthaus (62 de ani), fostul mare jucător al lui Bayern Munchen, a criticat conducerea clubului bavarez, după despărțirea de antrenorul Julian Nagelsmann (35 de ani). 
Foto: Imago
Lothar Matthaus (62 de ani), fostul mare jucător al lui Bayern Munchen, a criticat conducerea clubului bavarez, după despărțirea de antrenorul Julian Nagelsmann (35 de ani). Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 14:02 / Actualizat marti, 28 martie 2023 14:06

Lothar Matthaus (62 de ani), fostul mare jucător al lui Bayern Munchen, a criticat conducerea clubului bavarez, după despărțirea de antrenorul Julian Nagelsmann (35 de ani). 

Campion mondial și european cu naționala Germaniei, Lothar Matthaus a spus că este un mister pentru el cum un jurnalist italian, în speță Fabrizio Romano, a fost primul care a anunțat în spațiul public faptul că Nagelsmann va fi dat afară de la Bayern, și nu conducerea germanilor. 

Căpitanul din Liga 1, obișnuit cu restanțele, s-a speriat și a sunat președintele: „Nașule, de ce am luat mai mulți bani?”
SALARII
Căpitanul din Liga 1, obișnuit cu restanțele, s-a speriat și a sunat președintele: „Nașule, de ce am luat mai mulți bani?”

Lothar Matthaus critică conducerea lui Bayern, după ce Julian Nagelsmann a fost concediat: „Spiritul echipei este câteodată călcat în picioare”

„Este un mister pentru mine cum un jurnalist italian poate fi primul care anunță public ce se întâmplă în interiorul bazei de pregătire a echipei. Dacă aș fi fost în locul lui Nagelsmann, situația mi s-ar fi părut mai rea având în vedere faptul că Uli Hoeneß, Herbert Hainer, Hasan Salihamidzic și Oliver Kahn l-au lăudat pe acesta în ultimele săptămâni așa cum nu au făcut-o cu vreun alt antrenor.

Spiritul familiei, care distinge acest club de altele, precum și cel al echipei sunt călcate câteodată în picioare”, a spus Lothar Matthaus, potrivit Bild. 

Lothar Matthaus: „Înțeleg motivele pentru care Julian Nagelsmann a fost demis de la Bayern Munchen” 

Ulterior, Lothar Matthaus a continuat declarațiile și a precizat motivele pentru care Bayern Munchen a ales să se despartă de Julian Nagelsmann, dar a vorbit și despre Thomas Tuchel, înlocuitorul acestuia. 

14trofee a cucerit Lothar Matthaus cu Bayern Munchen

„Este profesionist că un club ca Bayern a văzut că obiectivele îi sunt puse în pericol și a reacționat. Faptul că l-au adus pe Thomas Tuchel, unul dintre cei mai buni antrenori din lume, a fost un lucru inspirat. 

Înțeleg motivele pentru care Julian Nagelsmann a fost demis de la Bayern Munchen. Nu a existat constanță în Bundesliga în ultimul an și jumătate și distanța față de Borussia Dortmund s-a micșorat în ultimele săptămâni”, a mai precizat Lothar Matthaus, potrivit sursei citate. 

Clasamentul în Bundesliga 

Citește și: 

Goncalo Ramos la rând! Ce club din Premier League vrea să-l transfere la vară pe golgheterul lui Benfica

Un jucător cu origini românești a debutat în naționala Austriei » Titular în locul lui Alaba

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close