INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Louis Van Gaal îl critică pe Guardiola: "Ăsta e punctul slab" » Pe cine pariază în lupta la titlu din Anglia

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 14:58

Olandezul Louis Van Gaal (67 de ani) merge pe mâna lui Liverpool în duelul pentru titlu contra lui Manchester City.

Van Gaal a simțit pe propria piele nivelul din Premier League. Între 2014 și 2016 a pregătit-o pe Manchester United, fără mare succes. Olandezul analizează acum lupta la titlu, mergând pe mâna trupei lui Klopp.

" Guardiola pregătește echipa doar pe faza ofensivă. Ăsta este punctul lor slab. Sunt îngrozitori când trebuie să se apere.

Dacă ar fi să pariez, aș pune toți banii pe Liverpool în cursa pentru titlul din Premier League. Sunt mult mai bine așezați, dar nu au calitatea tehnică a rivalilor.

Klopp a transformat echipa într-o adevărată mașinărie, atât pe plan ofensiv cât și pe plan defensiv. Liverpool joacă fantastic!", a declarat Van Gaal conform sport.es.

4puncte avans are Liverpool față de Manchester City cu 17 etape rămase de disputat

Vezi și: 

Nici Salah, nici Van Dijk » Fotbalistul lăudat de Jurgen Klopp: "O să reușim lucruri mărețe împreună"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează