INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Lovitură după lovitură pentru Mourinho » Un nou titular de la United s-a accidentat şi ar putea rata tot restul sezonului!

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 13:12

După ce în cursul acestei săptămâni Jose Mourinho a anunţat că nu se va mai putea baza pe Phil Jones şi Chris Smalling până la sfârşitul sezonului, un nou nume important se adaugă pe lista indisponibililor lui Manchester United.

Juan Mata, mijlocaşul de 28 de ani al "diavolilor roşii", a suferit o accidentare în zona inghinală în această săptămână şi a necesitat o intervenţie chirurgicală, fiind posibil să rateze tot restul sezonului, potrivit Mirror.

"Juan a suferit o operaţie din cauza unei accidentări în zona inghinală. Mai multe amănunte legate de recuperarea sa vor fi anunţate în perioada următoare", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al lui United.

Astfel, fostul mijlocaş de la Chelsea şi Valencia se află într-o situaţie atipică, având în vedere că nu a mai ratat niciun joc din cauza vreunei accidentări în cei mai bine de trei ani petrecuţi la echipa de pe "Old Trafford".

Pe lângă cei trei jucători menţinonaţi anterior, şi Paul Pogba a suferit o accidentare în meciul cu Rostov, din Europa League, şi a ratat ultimele două meciuri din Premier League ale lui United.

Absenţele îi vor face viaţă grea lui Mourinho în misiunea sa de a prinde top 4 în Premier League, acolo unde mai sunt de disputat 10 etape. La aceasta se mai adaugă şi duelul din sferturile de finală ale Europa League, unde englezii se vor duela cu formaţia lui Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu, Anderlecht.

5este locul ocupat de Manchester United în campionat, după 28 de partide disputate, cu 53 de puncte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează