INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Lovitură pe piaţa transferurilor pentru Chelsea! Mourinho şi-a luat un superstar de la Barcelona! Prima poză cu el în tricoul albaştrilor

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 12 iunie 2014 19:15

Aşa cum s-a tot vehiculat în ultima vreme, Cesc Fabregas (27 de ani) a părăsit Barcelona. Internaţionalul spaniol a ales Chelsea, semînd în această după amiază un contract pe 5 ani.

Fabregas, care va purta la Chelsea numărul 4, a dat primele declaraţii: "În primul rînd vreau să le mulţumesc tuturor celor de la FC Barcelona pentru cei 3 ani minunaţi pe care i-am petrecut acolo. A fost clubul care m-a crescut şi sînt mîndru că am avut şansa să joc acolo.

Simt însă că am lăsat lucrurile neterminate în Premier League, iar acesta este momentul potrivit pentru a reveni. Am luat în calcul şi celelalte oferte, dar eu cred că am făcut cea mai bună alegere. Toată lumea ştie că Arsenal a avut ocazia să mă aducă înapoi dar nu a făcut-o. Aşa au decis, n-a fost să fie. Le doresc numai bine.

Foamea şi dorinţa de a cîştiga trofee pe care o am se potriveşte cu ceea ce e la Chelsea. E o echipă foarte bună cu un manager incredibil. Abia aştept să începem munca", a spus Fabregas pentru site-ul oficial al londonezilor.

33 de milioane de euro i-a costat pe cei de la Chelsea transferul lui Cesc, care a mai jucat în Premier League în perioada 2003-2011, pentru Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
putregaiu
putregaiu  •  13 Iunie 2014, 08:38

Fabregas a demonstrat ca e o c**va

putregaiu
putregaiu  •  13 Iunie 2014, 08:37
Postat de nimicmaria pe 12 Iunie 2014, 21:20

toata cupa mondiala e live pe sasnet . eu / wc

cine naiba crezi ca vrea sa te vada pe tine / wc live ???

luciansj
luciansj  •  12 Iunie 2014, 22:06
Postat de valyomanyd pe 12 Iunie 2014, 22:04

Pai tu unde te uiti ? Pe Becali Tv ? :))))))))))))))))))))))) Pardon, te-ai uitat, ca deja s-a terminat ?! :)))))

Nu credeam ca incepe asa devreme. Nu stau toata ziua pe jesepe ca tine.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează