INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Le-a transmis șefilor lui Bayern că vrea să plece! Bavarezii cer 60 de milioane de euro plus bonusuri

Lucas Hernandez (ultimul din dreapta) le-a transmis șefilor lui Bayern că vrea să pleceFoto: Imago Images
Lucas Hernandez (ultimul din dreapta) le-a transmis șefilor lui Bayern că vrea să pleceFoto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 11:23 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 11:25

Bayern a abandonat ideea de a-i prelungi contractul lui Lucas Hernandez, scadent în 2024, și e gata să-l vândă lui PSG. Însă vrea în schimb o sumă cât mai apropiată de cele 80 de milioane de euro cheltuite în 2019 cu transferul fundașului de 27 de ani de la Atletico.

Lucas Hernandez nu vrea să mai rămână la Bayern. Conform postului Sky Sport Germania, într-o discuție purtată marți, le-a precizat conducătorilor clubului că-și dorește un transfer imediat, deși contractul îi expiră în 2024. Părțile ar fi ajuns la un acord, potrivit căruia bavarezii îi dau drumul doar în cazul unei oferte consistente. Prețul de plecare: 60 de milioane de euro plus bonusuri de performanță.

Se anunță transferuri de marcă în Arabia Saudită! » Pe ce vedete au mai pus ochii saudiții
MERCATO
Se anunță transferuri de marcă în Arabia Saudită! » Pe ce vedete au mai pus ochii saudiții

PSG i-a oferit lui Lucas Hernandez 5 ani și 15 milioane de euro pe sezon

Hernandez, 27 de ani, are o fertă tentantă de la PSG: 5 ani de contract și un salariu cifrat la 15 milioane de euro pe sezon. Munchenezii, la rându-le, i-au propus inițial o prelungire cu 3 ani a acordului în vigoare, pentru a plusa cu încă unul, după ce au aflat de PSG. Fără succes.

Cumpărat în 2019 cu 80 de milioane de euro, de la Atletico Madrid, internaționalul francez n-a reușit să se ridice mereu la nivelul așteptărilor. 

„Mariajul” său cu campioana Germaniei a fost „pigmentat” și cu numeroase accidentări, ultima, o ruptură de ligamente încrucișate suferită la CM 2022, ținându-l mai bine de jumătate de an pe tușă.

50 de milioane de euroe cota de piață la zi a lui Lucas Hernandez pe transfermarkt.de

Bayern a renunțat la Declan Rice

Posibila plecare a lui Hernandez este o a doua lovitură pentru antrenorul Thomas Tuchel. Tot marți, acesta a fost înștiințat de șefii săi că Bayern iese din bătălia cu Arsenal pentru Declan Rice. 

Clubul nu e dispus să plătească 120 de milioane de euro, cât cere West Ham pentru „închizătorul” său.

Citește și:

Mbappe, prima reacție după plecarea lui Messi: „E o rușine ce s-a întâmplat”

Primul obiectiv al lui Dan Petrescu la Jeonbuk + Mesaj pentru conducători: „Am nevoie de jucători”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  14 Iunie 2023, 12:13

NU DA NIMENI atat pt Rice, in afara de englezi. ei isi cred conationalii ca find ff buni; in schimb Anglia, n-a avut niciodata fotbalisti de exceptie, in afara de unul ff serios si muncitor: Gerrard, si unu ce batea lov libere si cornere ff bine, Backham; ATAT! in rest... francezii, spaniolii, portughezii si sud-americanii, fac PREMIER LEAGUE puternic... nu fotbalistii englezi (ca Declan Rice sau Rushford!) Englezii sunt buni platitori.. avem City ca model.. in afara de Grealish, Walker si Foden, is toti straini (Haaland, B. Silva, De Bryune, Dias, Mahrez, Rodri, etc)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează