INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIERE LEAGUE, MANCHESTER CITY

Lui Tevez i-a fost redusă amenda» "Apaşul" va plăti "doar" 550.000 de euro

Mancini chiar nu a glumit cînd a spus că nu vrea să mai audă de Tevez. După 6-1 administrat celor de la United, clubul
Mancini chiar nu a glumit cînd a spus că nu vrea să mai audă de Tevez. După 6-1 administrat celor de la United, clubul "cetăţenilor" a anunţat amenda atacantului de 27 de ani

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 10:05

UPDATE // Reacţiile de susţinere pentru Carlos Tevez din partea sindicatului fotbaliştilor din Anglia au determinat clubul Manchester United să-i reducă la jumătate amenda aplicată din cauza refuzului fotbalistului de a merge să se încălzească pentru a intra pe teren la Bayern-City, 2-0, pe 27 septembrie.

"Părerea Asociaţiei Fotbaliştilor Profesionişti, după studierea probelor aduse, este că Tevez nu a refuzat nimic. Nu există nici o justificare pentru ca sancţiunea financiară să depăşească salariul pe două săptămîni, aşa cum prevăd Federaţia, Premier League şi PFA", şi-a motivat sindicatul poziţia.

Citeşte AICI cum a reacţionat Tevez după ce a fost anunţat că ar trebui să dea 1,15 milioane de euro amendă

..................................................................
Carlos Tevez, Manchester City, a primit o amendă incredibil de mare, 1,15 milioane de euro,
din cauza refuzului de a intra pe teren la meciul susţinut de echipa sa în Liga Campionilor, cu Bayern Munchen, 2-0 pentru nemţi, la finele lunii septembrie.

La cîteva zile după incident, la solicitarea antrenorului italian Mancini, jucătorul a fost suspendat două săptămîni de conducere care i-a dat şi un ultimatum legat de atitudinea sa viitoare. Clubul englez a subliniat că jucătorul nu a respectat cinci reguli, între care şi cea "care te obligă să participi la orice meci pentru care eşti convocat".

Mancini s-a săturat de fiţele fotbalistului argentinian şi a spus că din punctul său de vedere lucrurile sînt clare şi că nu va mai conta pe fotbalist în continuare. Potrivit atacantului, acest incident ar fi fost cauzat de o neînţelegere, refuzul de a merge la încălzire fiind determinat de faptul că tocmai terminase mişcările pe marginea terenului.

Se ştie însă că de mai mult de un an, Tevez face tot posibilul pentru a pleca de la City, unde spune că "nu mai are plăcerea de a juca".

Un amănunt important, amenda de 1,15 milioane de euro reprezintă salariul lui Tevez, 27 de ani, pe o lună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
neaga1900
neaga1900  •  28 Octombrie 2011, 19:31
Postat de szzilly pe 28 Octombrie 2011, 10:51

De cand joaca la United?:))))

De cand vrea ziaristul lu' peste...

kily
kily  •  28 Octombrie 2011, 13:11

Este normal sa nu'si asume nimeni un astfel de articol?!

ronaldo666
ronaldo666  •  28 Octombrie 2011, 12:56

tevez joaca la united si are de platit doar 500 de mii :) cred k bani astia nu ii fac toti ziaristi de la gsp toata viata

Vezi toate comentariile (7)
Comentează