INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Luis Enrique a pus ochii pe un jucător pentru a-l înlocui pe Aleix Vidal » Este brazilian și valorează doar 1,5 milioane de euro

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 14 februarie 2017 22:49

Antrenorul Barcelonei a fost impresionat de fundașul dreapta Michel Macedo de la Las Palmas, care are și calități ofensive. El a fost într-o formă foarte bună în acest sezon în La Liga, în echipa lui Setien Quique.

Vidal s-a accidentat grav în partida cu Alaves și va lipsi cinci luni, iar Luis Enrique se va baza doar pe Sergio Roberto și pe Nili Perdomo, pe care l-a promovat de la echipa de tineret a clubului.

Tehnicianul spaniol a întocmit deja o listă cu trei fundași dreapta (care îl include și pe Macedo) susceptibili să fie transferați pe Camp Nou, iar aceasta a fost înaintată conducerii clubului blaugrana.

Cu toate acestea, apărătorul brazilian, în vârstă de 26 de ani, de la Las Palmas este în prezent accidentat și va fi indisponibil încă o lună și jumătate, astfel încât o mutare la formația catalană s-ar putea produce doar în vară.

Michel Macedo mai are contract cu formația lui Setien Quique încă un an și 6 luni, iar Barcelona ar putea forța transferul printr-o ofertă considerabilă, care să fie avantajoasă pentru clubul din Insulele Canare.

Brazilianul, care este cotat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt, s-a transferat la Las Palmas de la Almeira în 2016, iar în acest sezon el a evoluat în 19 meciuri în La Liga, oferind 4 pase de gol.

sursa: marca.com

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close