CAMPIONATE  ·  SPANIA

Luis Enrique e omul zilei » Noul antrenor al Barcelonei a făcut spectacol la prezentare: "Sînt înalt, frumos, asturian. Sînt un lider"

Luis Enrique a semnat un contract pe două sezoane cu Barca // Foto: Reuters
Luis Enrique a semnat un contract pe două sezoane cu Barca // Foto: Reuters

Articol de — Joi, 22 Mai 2014, 00:00

Ieri, tehnicianul în vîrstă de 44 de ani a fost prezentat: "E cel mai frumos moment al carierei mele".

"E o zi specială. Acum începem să construim o nouă Barcelona, care să entuziasmeze, care să cîştige trofee jucînd frumos". Luis Enrique, 44 de ani, mărturiseşte: "Niciodată nu am avut ca obiectiv să conduc prima echipă a Barcei, pentru că mi se părea imposibil. Azi mi se împlineşte un vis".

Întrebat cum se defineşte ca antrenor, "Lucho" a răspuns: "Sînt înalt, frumos, asturian. Sînt un lider". Nu acceptat comparaţia cu Guardiola şi Simeone: "Ei au triumfat, îi respect, îi admir, dar va trebui să vă mulţumiţi cu mine. Eu merg pe drumul meu".

2 e numărul echipelor antrenate de Luis Enrique ( Roma, 2011-2012, Celta, 2013-2014)Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (3)

madskills  •  22 Mai 2014, 12:17
Postat de antiidiot pe 22 Mai 2014, 11:53

nu are probleme cu increderea :)

Nu inca...stai sa-l vezi dupa cateva meciuri pierdute, sa-l vad eu cum (si-l citez): "grupul e mai important decat individul in sine". Sa-l vad ce face daca Messi joaca fabulos juma' de an si apoi intr intr-o scadere de forma. Aici nu e Atletico, sa ai forta uimitoare a grupului si jucatori supusi. Aici e unul dintre cele mai mari cluburi din lume, cu jucatori-vedeta inclusiv pe banca ! Nu l-am auzit pe Ancelotti sa diminueze meritele lui Cristiano sau Bale, din contra, i-a scos mereu in fata. Enrique daca vrea sa faca pe zbirul, a gresit echipa..E trist, el are dreptate cu ce zice, dar fotbalul actual, in practica, il contrazice

antiidiot  •  22 Mai 2014, 11:53

nu are probleme cu increderea :)

ciuraru  •  22 Mai 2014, 11:33

Ca de obicei voi trebuie sa fiti mai speciali si sa scrieti "Sint"-ul comunistilor.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1