INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Luis Enrique îl contrează pe Pique, cel care criticase arbitrajele de la meciurile Barcelonei: "E ușor să te plângi"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 10:32

Gerard Pique a fost acuzat în mai multe rânduri arbitrajelor de care are parte Barcelona. Cu toate acestea, antrenorul Luis Enrique e de altă părere.

Tehnicianul catalanilor a declarat: "Pique a făcut acea declarație în nume propriu. Este adult știe ce trebuie să spună sau mai bine zis ce ar trebui să spună și nimic mai mult. Eu sunt încântat de fotbalistul Pique, e un profesionist, un jucător cheie, vital pentru noi. Fiecare are felul său de a se exprima. Voi, cei din presă, trebuie să fiți încântați că aveți un fotbalist ca Pique în față, care mereu face declarații care țin primele pagini.

Îi respect părerea, dar eu consider că poziția clubului și a antrenorului trebuie să fie clare. Eu sunt de părere, așa cum e și conducerea clubului, că trebuie să căutăm soluții pentru ca arbitri să se înșele cât mai puțin posibil și să fie favorizat fotbalul și spectacolul". 

Întrebat dacă ar trebui clubul să vorbească mai mult despre deciziile ostile de arbitraj, antrenorul catalanilor a replicat: "Cred că pozițiile antrenorului și ale clubului sunt impecabile. Este ușor să te plângi despre acest lucru, însă este mult mai greu să protejezi jucătorii și echipa. Nu ascult declarațiile din afara terenului. Clubul și antrenorul nu au de făcut niciun comentariu despre arbitraj". 

Pique a fost foarte supărat după meciul cu Villareal unde a acuzat arbitrajul și chiar a strigat după meci spre tribuna oficiale unde se aflau președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a Spaniei, Javier Tebas, și la vicepreședintele Barcelonei, Jordi Maestre, pentru a lua măsuri.

sursa: www.sport.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează