INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un nou scandal uriaș în care e implicat Luis Rubiales » Președintele Federației Spaniole de Fotbal, acuzat că a organizat orgii sexuale pe banii federației!

Luis Rubiales
Foto: Imago
Luis Rubiales Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2022 21:10 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 21:37

Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole de Fotbal, se află în mijlocul unui nou scandal imens. După cel în care a fost protagonist alături de Sergio Ramos, pe vremea când fundașul evolua la Real Madrid, Rubiales este acuzat acum că a folosit fondurile federației pentru a plăti pentru orgii sexuale.

Nu se mai termină scandalurile pentru Luis Rubiales. După ce publicația „El Confidencial” a dezvăluit mesaje secrete dintre cei doi, în care Ramos îi cerea lui Rubiales să-l sprijine în cursa pentru Balonul de Aur din 2019 sau în care negocia primele jucătorilor din lotul Spaniei la Mondialul din Rusia, președintele Federației Spaniole de Fotbal se află în centrul unui alt scandal monstru. 

Acesta este acuzat că a întreținut petreceri sexuale pe care le-a plătit din bugetul Federației. Acuzațiile au fost făcute de Juan Rubiales, chiar unchiul președintelui după ce a fost dat afară de Luis de pe postul de director al staff-ului Federației spaniole, anunță The Sun. 

Potrivit lui Juan Rubiales, Luis a organizat o petrecere într-o vilă privată în anul 2020 alături de 8-10 femei și de fostul fotbalist Nene. Acesta susține că nepotul său a plătit cu banii de la Federație. 

Federația neagă totul

Imediat după acuzele făcute de Juan Rubiales, Federația Spaniolă de Fotbal a răspuns promot printr-un comunivat, în care neagă vehement acest lucru. 

Federația neagă categoric și regretă profund declarațiile făcute de Juan Rubiales. Este un nou exercițiu de manipulare și informații fale ale unui fost angajat federal motivat de ură, asemenea alianțelor sale demonstrate. Evenimentul petrecut în Salobrena a fost plătit în totalitate de fiecare participant, inclusiv Juan Rubiales. 

Angajații și federația nu au fost implicați în nicio iregularitate. În ciuda acuzațiilor serioase, Juan Rubiales nu a adus nicio dovadă în biroul procuraturii sau în tribunal pentru a-și susține acuzațiile

-comunicat Federația Spaniolă de Fotbal

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

L-au așteptat pe Ronaldo la balcon și la hotel! » Agitație uriașă la Chișinău, înainte de Sheriff - Manchester United
Sferiff - Manchester United
L-au așteptat pe Ronaldo la balcon și la hotel! » Agitație uriașă la Chișinău, înainte de Sheriff - Manchester United
Allegri e în pericol la Juventus, după al doilea eșec în Liga Campionilor » Cine ar putea să-i ia locul, dacă ar fi demis
JUVENTUS
Allegri e în pericol la Juventus, după al doilea eșec în Liga Campionilor » Cine ar putea să-i ia locul, dacă ar fi demis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rottwailer
rottwailer  •  15 Septembrie 2022, 23:04

Ce sa-i faci daca-i place omului prisma!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close