INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SFERIFF - MANCHESTER UNITED

Corespondență din Moldova L-au așteptat pe Ronaldo la balcon și la hotel! » Agitație uriașă la Chișinău, înainte de Sheriff - Manchester United

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2022 19:05 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 19:19

CR7-mania în Republica Moldova, unde suporterii și curioșii l-au întâmpinat pe unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii la tribuna zero improvizată într-un bloc de 15 etaje de lângă arena Zimbru, înaintea meciului Sheriff - Manchester United.

Cea mai înaltă tribună din lume pe al doilea cel mai mic stadion pe care a jucat Manchester United în cupele europene. La Chișinău, unde s-a disputat meciul de Europa League cu Sheriff Tiraspol, totul a fost posibil. 

Fiindcă zeci de oameni, cei mai norocoși fără să aibă nevoie de binoclu, au urmărit partida de la balcoanele apartamentelor din vecinătate. Construcțiile sovietice au fost cu noroc pentru aceștia, care au văzut meciul la nivel de dronă. 

Nu e o nicio glumă cu dronele pe stadionul Zimbru, 10.500 locuri. Fiindcă un meci Moldova - Austria a fost întrerupt acum fix un an de drona controlată de către un copil de 12 ani!

Mulți fani la hotel

Înainte de asta, hotelul Courtyard by Marriott a fost asaltat de sute de oameni dornici de un autograf, o poză sau orice fel de amintire cu Cristiano Ronaldo. Asta în ciuda avertismentului antrenorului olandez Erik ten Hag, care spusese, cu o seară în urmă, că o interacțiune directă este exclusă. 

„Abia am venit și vom pleca imediat după partidă”, era tranșant acesta. Fani moldoveni, din Nepal sau din Bangladesh au vrut să respire același aer cu marea vedetă. Și, pentru câteva secunde, cât a durat drumul din hotel la autocar, au reușit.

Nici antreprenorii n-au stat departe, căci firmele din Moldova au încercat să profite și ele de sosirea portughezului. De exemplu, o companie care a montat dușurile în hotelul de 5 stele și-a făcut reclamă exact cu o poză cu Ronaldo. Sigur, luată din altă reclamă, una la șampon, însă în care ținea să atragă atenția că portughezul s-a spălat în cabina lor.

7ore a fost blocată o bandă de pe marele bulevard Dacia din Chișinău tocmai pentru ca autocarul lui United să nu rămână în trafic

FOTO. Imagini surprinse de reporterul GSP de la Chișinău înainte de Sheriff - Manchester United

+7 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ce au găsit la Chișinău vedetele Ronaldo, Casemiro și Varane » Pregătiri speciale pentru marele meci programat diseară
SHERIFF TIRASPOL - MANCHESTER UNITED
Ce au găsit la Chișinău vedetele Ronaldo, Casemiro și Varane » Pregătiri speciale pentru marele meci programat diseară
Ancelotti s-a amuzat la conferință: „10 goluri sezonul ăsta sau îmi rupi carnetul de antrenor”
SPANIA
Ancelotti s-a amuzat la conferință: „10 goluri sezonul ăsta sau îmi rupi carnetul de antrenor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  16 Septembrie 2022, 01:17

Popor sarac, cam cum eram noi in anii 90' cand lesinam dupa Michael Jackson.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează