INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ancelotti s-a amuzat la conferință: „10 goluri sezonul ăsta sau îmi rupi carnetul de antrenor”

Carlo Ancelotti // foto: Guliver/gettyimages
Carlo Ancelotti // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2022 18:14 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 18:37

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul lui Real Madrid, l-a avertizat pe mijlocașul Federico Valverde (24) că trebuie să înscrie cel puțin 10 goluri în acest sezon: „Dacă nu, va trebui să-mi rupă carnetul de antrenor”.

Real Madrid a deschis scorul în meciul de Liga Campionilor cu RB Leipzig, scor final 2-0, prin Federico Valverde. Mijlocașul uruguayan a preluat o pasă venită de la Vinicius Junior, a fentat un adversar și a șutat necruțător cu piciorul stâng, la colțul lung.

A fost al treilea gol al sezonului pentru Valverde, care a jucat în toate cele 8 meciuri ale „albilor” din această stagiune. În unul singur, 2-1 cu Real Betis, nu a fost titular.

Nu prinde lotul final pentru Nations League! Edi Iordănescu a decis să nu mai convoace un om de bază al naționalei
NATIONS LEAGUE
Nu prinde lotul final pentru Nations League! Edi Iordănescu a decis să nu mai convoace un om de bază al naționalei

Carlo Ancelotti, mesaj pentru Federico Valverde: „Dacă nu marchează 10 goluri, să-mi rupă carnetul de antrenor”

După meci, antrenorul Carlo Ancelotti a fost întrebat dacă Federico a devenit cel mai bun jucător din lume în poziția sa. Valverde a fost utilizat cu precădere ca inter, dar și ca mijlocaș lateral dreapta în acest sezon.

Ce m-a surprins la el este cât de puțin a înscris, sezonul trecut a marcat un singur gol. I-am spus că are stânci în picioare.

Astăzi a înscris cu piciorul stâng, i-am spus că dacă nu marchează măcar 10 goluri în acest sezon va trebui să-mi rupă carnetul de antrenor. Pentru a deveni cel mai bun din lume mai are de așteptat puțin”, a răspuns Ancelotti, citat de Marca.

Cumpărat de Real Madrid în 2016 de la Penarol pentru doar 5 milioane de euro, Valverde a adunat 156 de meciuri, 9 goluri și 10 pase decisive la prima echipă „blanco”. Într-adevăr, sezonul trecut a marcat doar o dată, cu Barcelona în Supercupa Spaniei.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Entuziasmați de sosirea în Chișinău a lui Ronaldo, moldovenii glumesc pe seama pozei postate de superstar: „Bomboane de la Paștele Blajinilor”

Allegri e în pericol la Juventus, după al doilea eșec în Liga Campionilor » Cine ar putea să-i ia locul, dacă ar fi demis

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
francescoli1974
francescoli1974  •  15 Septembrie 2022, 22:52

Fede este un jucător foarte util,polivalent, forță,tehnicitate in regim de viteză,sunt bun cu ambele picioare,un câștig pt echipă,este curajos(vezi și assistul la golul lui Vini cu Liverpool ),un jucător valoros cu potențial uriaș,nu degeaba are ofertă colosală chiar de la Liverpool.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează