INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS

Allegri e în pericol la Juventus, după al doilea eșec în Liga Campionilor » Cine ar putea să-i ia locul, dacă ar fi demis

Massimiliano Allegri, Foto: Imago Images
Massimiliano Allegri, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2022 16:10 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 16:15

Massimiliano Allegri (55 de ani), antrenorul bianconero, a fost fluierat după meciul Juventus - Benfica, scor 1-2, iar pe rețelele sociale tifosii îi cer să plece. Deși acesta nu se simte amenințat, postul ar fi vizat de Roberto De Zerbi (43 de ani).

Juventus a pierdut și al doilea meci din grupă după eșecul de la Paris, și, cu zero puncte, calificarea începe să devină problematică. PSG și Benfica, în fața cărora a cedat, au 6 și s-au desprins la șefie. Lusitanii au întors rezultatul pe Allianz Stadium, anulând reușita rapidă a lui Milik, și au agitat serios apele în casa Bătrânei Doamne. Poziția lui Massimiliano Allegri este tot mai șubredă, mai ales că nici în campionat echipa nu merge grozav. 

Se vorbește chiar de o demitere în caz că situația nu se va redresa urgent, chiar dacă dinspre conducere vin declarații de sprijin. „Dacă îl dăm afară, plătiți voi salariul următorului antrenor?” este răspunsul dat la cererea fanilor ca antrenorului să nu i se mai dea nicio șansă.

Entuziasmați de sosirea în Chișinău a lui Ronaldo, moldovenii glumesc pe seama pozei postate de superstar: „Bomboane de la Paștele Blajinilor”
SHERIFF TIRASPOL - MAN. UNITED
Entuziasmați de sosirea în Chișinău a lui Ronaldo, moldovenii glumesc pe seama pozei postate de superstar: „Bomboane de la Paștele Blajinilor”

Allegri în pericol la Juventus, după al doilea eșec în Liga Campionilor

De altfel, la finalul partidei de miercuri, tifosii l-au fluierat zgomotos, la scenă deschisă, o situație cu care Max s-a confruntat în premieră de la revenirea la Torino. Și jucătorii au fost contestați, atmosfera devenind foarte încărcată. Totuși, antrenorul nu se simte amenințat, dar nici prea liniștit. 

„Nu e simplu să explici ce s-a întâmplat, dar la 1-2 meciul s-a încheiat. Evoluția echipei era proastă și la egal. Este un moment greu, cred că echipa asta pierde în premieră două meciuri la rând. Trebuie să ieșim împreună ca un colectiv. Competiția e dură în Ligă, dar calificarea nu este decisă. Repet, nu sunt preocupat. E normal ca așteptările să fie mari. Mi-au lipsit și destui jucători, dar ăsta nu este un alibi”, a declarat Allegri.

Roberto De Zerbi are experiență în Serie A

În aceste condiții, este firesc să apară zvonuri privind o eventuală schimbare de bancă tehnică. S-a alcătuit deja o listă cu posibili succesori, cu Zidane, Tuchel sau Pochettino, toți liberi de contract, dar cu dezavantajul de a fi scumpi ca salariu

Cel mai accesibil este Roberto De Zerbi, fostul mijlocaș al lui CFR, care a refuzat recent două oferte tot din Serie A, Bologna, din respect pentru prietenul Mihajlovici, și Monza.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce au găsit la Chișinău vedetele Ronaldo, Casemiro și Varane » Pregătiri speciale pentru marele meci programat diseară

Comparat cu Cruyff » Haaland, elogiat de Guardiola, după supergolul din Liga Campionilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează