INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID

Luis Suarez, gol după 2.204 zile în deplasare în Liga Campionilor! Cu cine înscrisese ultima oară

Luis Suarez a adus victoria lui Atletico Madrid cu AC Milan, în prelungiri din penalty, 2-1, foto: Imago
Luis Suarez a adus victoria lui Atletico Madrid cu AC Milan, în prelungiri din penalty, 2-1, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 11:58 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 20:13

Atacantul uruguayan Luis Suarez a adus victoria lui Atletico Madrid la AC Milan, în prelungiri din penalty, 2-1, marcând după mai bine de șase ani pe terenul adversarilor. Și Antoine Griezmann a „spart gheața”. 

Partidă dramatică pe San Siro, unde AC Milan a deschis scorul, a dominat prima repriză, dar a fost întoarsă de Atletico într-un final dramatic (1-2). 

Eliminarea lui Kessié din prima repriză (29) a cântărit decisiv în economia jocului, adjudecat de madrileni datorită reușitelor foștilor colegi de la Barcelona acum două sezoane.

Messi, primul colos care s-a întins în spatele zidului » Rio Ferdinand: „Nu mă puteam uita. E lipsă de respect, nu trebuia să se întâmple!”
PSG - MANCHESTER CITY 2-0
Messi, primul colos care s-a întins în spatele zidului » Rio Ferdinand: „Nu mă puteam uita. E lipsă de respect, nu trebuia să se întâmple!”

Primul șut cadrat pentru Atletico Madrid a venit în minutul 84!

Remontada trupei lui Diego Simeone a fost pornită de golul marcat de Antoine Griezmann în minutul 84. Șut imparabil după pasa excelentă venită de la Renan Lodi, ceea ce a și însemnat primul gol de la întoarcerea la Atletico, pentru care a avut nevoie de șase meciuri, în cel de marți seară intrând în locul lui Koke în ultima jumătate de oră. 

A fost, totodată, și întâiul șut cadrat trimis de campionul mondial în acest sezon la madrileni! Per total, Antoine Griezmann este cel mai bun realizator al lui Atletico Madrid în cupele europene, cu 28 de reușite.

Luis Suarez, gol după 2.204 zile în deplasare în Liga Campionilor! Cu cine înscrisese ultima oară
Luis Suarez a adus victoria lui Atletico Madrid la AC Milan, în prelungiri din penalty, 2-1, foto: Imago

Ultimul gol al lui Luis Suarez a fost tot împotriva italienilor

Victoria oaspeților a fost semnată în al șaptelea minut al prelungirilor din penalty de Luis Suarez. Un gol de trei puncte, dar și unul așteptat de peste șase ani în deplasare în Ligă de atacantul uruguayan. 

Care nu mai înscrisese de pe 16 septembrie 2015, tot în Italia, într-o partidă contre Romei, 1-1 pe Olimpico în faza grupelor. Au trecut 2.204 zile! „Pistolarul" punctase și contra lui Bayern, la 2-8 din ediția 2019-2020, dar duelul din Final 8 s-a jucat pe „neutrul" din Lisabona.

Gazzetta dello Sport critică: „AC Milan furată. Costă scump erorile lui Çakîr și ale VAR-ului"

Milan a acuzat însă arbitrajul turcului Cuneyt Çakîr, care i-ar fi dezavantajat în două faze cruciale. „Cartonașul roșu acordat lui Kessié a fost exagerat. Arbitrul nu a fost cel mai bun de pe teren și ne-a dezavantajat. În egalitate numerică, noi am jucat mai bine", s-a plâns antrenorul Stefano Pioli. 

Și Gazzetta dello Sport critică: „Milan furată. Costă scump erorile lui Çakîr și ale VAR-ului".

Italienii contestă al doilea cartonaș galben văzut de ivorian la duelul cu Llorente și, mai ales, „un 11 metri inexistent" acordat la hențul lui Kalulu din careu. Fază pe care centralul turc n-a revăzut-o pe monitor, chiar dacă probabil asistentul video Bitigen a analizat-o fără a-i semnala atingerea anterioară cu mâna a lui Lemar.  

Kalulu a avut ceva probleme, poate că Lemar a atins primul mingea cu mâna. În schimb, intervenția pentru care a fost eliminat Kessié nu a fost atât de dură încât să fie nevoie să lași o echipă în zece oameni
- Stefano Pioli, antrenor Milan

Citește și: 

Donnarumma a jucat pentru prima dată în Liga Campionilor: „Război cu Navas? Fake news”

Messi, primul colos care s-a întins în spatele zidului » Rio Ferdinand: „Nu mă puteam uita. E lipsă de respect, nu trebuia să se întâmple!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  29 Septembrie 2021, 14:24

Noroc cu Cakîr, arbitrul care fluieră pentru echipele cu bugete mari, când e nevoie. Un alt arbitru, la Madrid, s-a dus să vadă la monitor o fază de penalty pe care o vedea și Feșnic, ăsta nu merge, că îl deranjează lumina albastră. Ciudat e că nu există niște proceduri clare, la acest nivel. Oare ce învață ai noștri 10 luni? Cum să scape de proteste și să o dea pe cel de la VAR?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează