INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

Donnarumma a jucat pentru prima dată în Liga Campionilor: „Război cu Navas? Fake news”

Donnarumma, portarul celor de la PSG în victoria cu Manchester City 2-0, a jucat primul său meci în Liga Campionilor, foto: Imago
Donnarumma, portarul celor de la PSG în victoria cu Manchester City 2-0, a jucat primul său meci în Liga Campionilor, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 10:38 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 11:04

Donnarumma, portarul lui PSG în victoria cu Manchester City 2-0, a jucat primul său meci în Liga Campionilor, cea mai importantă competiție fotbalistică din Europa. 

În vârstă de 22 de ani, Donnarumma nu prinsese niciun meci în UCL din cauză că AC Milan nu a mai reușit să se califice în grupe de foarte mulți ani (sezonul 2013-2014). Italianul a apărat excelent și a menținut tabela intactă pentru PSG, în ciuda zvonurilor că ar avea un conflict cu costaricanul Keylor Navas, care îl ține pe bancă în Ligue 1. 

MM Stoica, reacție acidă la adresa lui Messi, după imaginea serii din PSG - City: „S-a umilit, e număr 30! Mai bine mă înscriu în DDB”
PSG - MANCHESTER CITY 2-0
MM Stoica, reacție acidă la adresa lui Messi, după imaginea serii din PSG - City: „S-a umilit, e număr 30! Mai bine mă înscriu în DDB”

Donnarumma despre presupusul conflict de la PSG: „Război cu Navas? Fake news”

„Am văzut că oamenii vorbeau pe social media despre faptul că aș vrea să părăsesc PSG din cauză că Navas e titular. Citeam și râdeam. E plin de fake news! Sunt foarte fericit la PSG, așa că lasați-i pe alții să vorbească, știu că am susținerea clubului”, a explicat Donnarumma la finalul meciului. 

În acest sezon, portarul declarat cel mai bun jucător la Euro 2020, a fost titular în doar două meciuri din Ligue 1, cu Clermont și Olympique Lyon, ambele câștigate și cu un singur gol încasat, de la echipa din Lyon.

În alte patru partide, Donnarumma s-a aflat pe banca de rezerve, iar în primele două meciuri nu a prins lotul, fiind în recuperare. În aceste condiții, Corriere dello Sport a scris că „Donnarumma se simte trist și singur la PSG” și că „nu ascunde acest lucru”.

Mai mult, publicația italiană îl atacă pentru această situație pe Mino Raiola, agentul jucătorului. „Mino a vrut o revanșă pentru momentul din 2017, când Donnarumma a fost convins de tatăl lui să accepte o prelungire cu AC Milan, fără ca el să încaseze un comision. L-a dus la PSG, însă viața e grea și pentru talente ca Gigio. În fotbal există strategii ale antrenorilor, ierarhii, care nu pot fi schimbate doar pentru că Raiola a vrut să își ia o revanșă, cu ajutorul prietenului său, Leonardo”, scrie Corriere dello Sport.

Citește mai multe știri despre PSG - Manchester City 2-0:

Ilie Dumitrescu, impresionat după ce a văzut poza cu Messi, Neymar și Mbappe: „Să o decupeze și să o pună pe frigider”

Messi, reacție după primul gol la PSG: „Încep să mă obișnuiesc cu echipa și colegii, dar trebuie să fim mai buni” + Fotografia de peste 9 milioane de like-uri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează