INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ATLETICO MADRID 1-1

Luis Suarez, în mijlocul unui nou scandal » Riscă mai multe etape de suspendare, după cele notate de arbitru în raportul meciului Barcelona - Atletico

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 09:30

Barcelona s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după egalul cu Atletico Madrid, 1-1 pe Camp Nou. În tur, catalanii s-au impus cu 2-1.

Meciul a fost unul tensionat, cu 3 eliminări, un penalty ratat și un gol anulat eronat. Sergi Roberto și Luis Suarez au fost jucătorii Barcelonei care au văzut cartonașul roșu, iar atacantul uruguayan ar putea avea mari probleme.

După raportul arbitrului Gil Manzano, vârful Barcelonei ar putea primi mai multe etape de suspendare. Centralul a scris că Suarez a ignorat indicațiile primite și că nu s-a dus la vestiare după eliminare.

"Jucătorul cu numărul 9 de la Barcelona, D. Luis Alberto Suarez Diaz, după ce a fost eliminat, a întârziat ieșirea de pe teren, omițând instrucțiuile mele.

După ce a ieșit de pe teren, a rămas pe scările de pe tunelul care duce la vestiare și a urmărit meciul până la final, chiar dacă al patrulea arbitru i-a spus că trebuie să plece la vestiare", a scris Gil Manzano în raportul de meci.

"Ce să spun despre eliminarea mea? Aici deja se știe cum se fac lucrurile. Nici măcar nu a fost fault. Eu doar m-am întors și fundașul asta aștepta. Să vedem ce poate face clubul, dacă va face apel.
Eliminarea asta mă face să râd, unele lucruri nu au nicio explicație, dar ne-am obișnuit" Luis Suarez

Vezi aici video cu rezumatul meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  08 Februarie 2017, 10:34

Arbitraj execrabil sub prestațiile "minunatului " avram de la noi , cu greșeli de ambele părți .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează