INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Luis Suarez se apără în autobiografie: "N-am muşcat ca Mike Tyson. M-au tratat ca şi cum aş fi fost un criminal"

Tyson i-a sfîrtecat urechea lui Holyfield pe 28 iunie 1997 // Foto: Reuters +1   FOTO
Tyson i-a sfîrtecat urechea lui Holyfield pe 28 iunie 1997 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 21:54

Atacantul Barcelonei, suspendat 4 luni după ce şi-a testat dinţii pe un adversar a 3-a oară în carieră, afirmă în cartea sa: "Cînd muşti, lumea se sperie, dar e ceva relativ inofensiv".

Cartea sa, "Mi vida, Luis Suarez", tocmai a fost publicată. Şi atacantul uruguayan, 27 de ani, pentru care Barcelona a plătit 81 de milioane de euro după ce fusese suspendat 4 luni pentru că îl muşcase pe Chiellini la Mondial, povesteşte ce a simţit în vară, la acel scandal.

"M-au tratat ca pe un criminal. Dar eu n-am muşcat niciodată cum a făcut Tyson cu Holyfield", susţine Suarez, care însă nu se disculpă: "A fost vina mea. Era a treia oară cînd se întîmpla şi aveam nevoie de ajutor. Cînd muşti, lumea se sperie, totuşi e ceva relativ inofensiv, cel puţin în episoadele în care am fost eu protagonist".

N-a uitat debutul său în blaugrana, la turneul Joan Gamper. Cuvintele antrenorului Luis Enrique, în vestiar, în mijlocul echipei, l-au impresionat: "În sfîrşit, l-am scos de la Guantanamo pentru a fi cu noi"

Suarez a completat acel tablou: "Toţi jucătorii Barcei au aplaudat prizonierul eliberat şi am încercat să nu roşesc".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
hotangels
hotangels  •  13 Noiembrie 2014, 11:47

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

wwerko80
wwerko80  •  13 Noiembrie 2014, 09:32

Poate acum ai invatat sa lasi in urma gesturile tale instinctive de canibal!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează