INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

OFICIAL Luis Suarez a plecat de la Barcelona! Uruguayanul va juca tot în La Liga

Luis Suarez a plecat de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages
Luis Suarez a plecat de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 07:27 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 09:30

Barcelona a anunțat miercuri noapte că a ajuns la un acord cu Atletico Madrid pentru transferul atacantului uruguayan Luis Suarez (33 de ani).

Deși era cu un picior în curtea lui Juventus, Luis Suarez va continua în La Liga, urmând a juca la rivala catalanilor, Atletico Madrid. Barcelona a anunțat că cele două cluburi au ajuns la un acord pentru transferul atacantului uruguayan.

Pentru Suarez, Barcelona va primi bonusuri de 6 milioane de euro, în funcție de performanțele lui Suarez.  Acesta urmează să fie prezentat vineri la noul său club, iar azi are programată o conferință de presă pentru a-și lua rămas bun de la clubul catalan.

Atacantul uruguayan nu intra în planurile antrenorului Ronald Koeman, astfel că șefii clubului au renunțat la el, după 6 ani pe „Camp Nou”. După mai multe negocieri, Atletico a acceptat să achite o sumă pentru Suarez, care a renunțat la ultimul an din contract.

Suarez, care a mai trecut pe la Nacional, Groningen și Ajax, a ajuns la Barcelona în iulie 2014, de la Liverpool, pentru 82 de milioane de euro. În 6 ani a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului, marcând 198 de goluri și devenind al treilea marcator all-time. 

VIDEO Discuție incredibilă între Țiriac și Pique după dezastrul Barcelona - Bayern 2-8: „Băi, Ion, eu sunt primul care spune asta

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

OFICIAL Barcelona a mai vândut un jucător! O grupare din Premier League a plătit 30.000.000 € catalanilor

EXCLUSIV Răzvan Lucescu se revoltă, după ce Al-Hilal a fost exclusă din Liga Campionilor: „Sunt interese! Injustiție la nivel mondial”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează