INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PETROLUL

EXCLUSIV „Lupii”, în extaz, după recuperarea mărcilor „Petrolul”: „Sper să ne aducă un investitor”

Foto: Facebook Petrolul
Foto: Facebook Petrolul

Articol de - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 17:51 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 18:16

Costel Lazăr, președintele Petrolului, liderul din Liga 2, a oferit prima reacție, după ce Asociația Club Sportiv Petrolul 52 a câștigat astăzi licitația pentru cele 6 mărci „Petrolul”.

Oficialul „lupilor” a explicat ce reprezintă pentru club faptul că a redobândit dreptul exclusiv de a utiliza mărcile „Petrolul”.

Costel Lazăr: „Sper să aducă un investitor”

Costel Lazăr își dorește că, odată cu această veste, clubul să atragă un investitor după ce bugetul echipei a scăzut față de sezoanele precedente, având în vedere că principalul finanțator, Veolia, a devenit un simplu sponsor începând din această stagiune.

„Această veste o primesc cu mare bucurie și satisfacție, mărcile s-au întors acasă. Odată cu câștigarea acestor mărci, sper în continuare să aducă lumea bună lângă noi și poate un investitor. Avem discuții cu mai multe societăți care și-au manifestat disponibilitatea să vină lângă echipă”, a declarat Costel Lazăr pentru GSP.RO.

ACS Petrolul 52 a câștigat mărcile „Petrolul” la licitație

Vestea vine într-un moment excelent, chiar în ziua meciului cu Concordia Chiajna, astfel că ar putea reprezenta un boost de moral pentru elevii lui Nicolae Constantin.

„Este și un factor pozitiv și de moral pentru jucători pentru că și pe ei îi preocupa această problemă. Orice problemă care se întâmplă la club se transmite și către jucători, iar acest lucru va aduce liniștea la echipă”, a spus oficialul ploieștenilor.

Petrolul, cu gândul la Liga 1

Petrolul este în grafic pentru îndeplinirea obiectivului - promovarea în Liga 1, însă președintele „lupilor” este în continuare reținut.

”Eu cred că trebuie să promovăm, dar mai e mult până acolo. Nu s-au jucat nici măcar jumătate din meciurile dintr-un sezon. Eu sper să promovăm și cred în promovare, dar distanța nu este suficient de mare încă. 

În momentul în care vom ajunge matematic la o distanță care să ne asigure intrarea în play-off și câștigarea campionatului, atunci putem discuta de promovare. Până atunci eu sunt reținut și consider că trebuie să acumulăm cât mai multe puncte”, a declarat Lazăr.

După 13 etape, Petrolul este prima în Liga 2, cu 12 victorii și o singură înfrângere. În acest ritm, „lupii galbeni” vor prinde fără emoții un loc de play-off și vor ataca promovarea în primul eșalon, acolo unde au jucat ultima dată în sezonul 2015/2016.

Nu am mai declanșat discuții despre plecări. Ne dorim stabilitatea lotului si ne dorim să formăm o echipă puternică. Deocamdată nu discutăm despre transferuri 

- Costel Lazăr, președinte Petrolul

Citește și:

ACS Petrolul 52 a câștigat mărcile „Petrolul” la licitația organizată astăzi de Primăria Ploiești

Undă verde pentru noul stadion ultramodern din Liga 1: „Vă asigur că se va finaliza! Va fi o «bijuterie»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează