INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Luptă între Arsenal si PSG pentru starul lui Wolsburg, Julian Draxler!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cosmin ToporasJURNALISPORT - Publicat joi, 22 decembrie 2016 15:02

Nemulțumit de condițiile de la Wolfsburg şi de faptul că echipa luptă mai mult pentru evitarea retrogradării și nu pentru accederea unui loc de Europa League sau UCL, Julian Draxler își doreşte o nouă oportunitate de a juca în cupele europene.

Fotbalistul neamț în vârstă de 23 de ani, evaluat la 25 milioane de euro, este curtat intens de două dintre echipele puternice ale Europei, Arsenal si PSG.

Totuși, Draxler ar putea ajunge la Arsenal, deoarece Arsene Wenger s-a declarat un admirator al germanului. În ciuda celor 35 milioane de euro puse în joc de PSG, ziarul francez La Parisien scrie că Julian Draxler este mai aproape de un transfer în Premier League.

În ultimul meci din Bundesliga, disputat de Wolsburg în deplasare la Monchengladbach, decarul german a reuşit un assist la golul de 2-1 marcat de Mario Gomez.

sursa: thesun.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează