INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

”Mă biciuia la fund și fugeam! Mă sufoca cu sânii ei” » Dezvăluiri incendiare din "palmaresul" sexual al unui star din Serie A!

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2017 09:31

Christian Vieri a povestit detalii picante din numeroasele aventuri amoroase, într-o emisiune la Sky Uno. Bobo, 43 de ani, e singur acum, după despărțirea de Jazzma Kendrick.

A fost un golgeter de temut pentru apărările adverse și un mare crai în afara terenului. Christian Vieri a jucat la 13 echipe în 18 ani de carieră, însă numărul iubitelor a depășit cu mult reușitele sale în "naționala" Italiei.

Bobo a povestit joi, în emisiunea de can-can "E poi c'è Cattelan", pe Sky Uno, cele mai picante relații avute.

La rubrica "Bomber advisor", de fiecare dată când moderatorul îi arăta cartonașul cu o femeie, fostul atacant italian trebuia să confirme sau nu flirtul și să comenteze.

"Asta mă bătea, venea cu un bici și mă lovea peste fund, dar eu fugeam", a spus Bobo despre una din cuceriri. Altă poză: "Dacă ai ști ce sâni mari avea... Cum intram pe ușă mi-i punea pe față, mă sufoca".

Vieri a trecut și prin meciuri în dublă manșă, cu prelungiri și cu penaltyuri: "Cu asta trebuia să stai minimum 3-4 ore, altfel se enerva groaznic".

Și-a încheiat seria transpirat, descheindu-se la cămașă în fața ultimului cartonaș: "Ce cald s-a făcut aici, parcă suntem pe plajă, la Miami".

259 de goluri a reușit Vieri în 525 de meciuri jucate la cluburi, în Italia, Spania și Franța, și Squadra Azzurra

7 trofee a luat Bobo, toate în Italia, între care un titlu (1996-97, Inter). E dublu campion european de tineret

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
unrapidist_
unrapidist_  •  10 Iunie 2017, 13:16

Articol vechi și repostat. Asta dovedește cât de *** și ridicol poți fi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  10 Iunie 2017, 10:18
Postat de gumbo pe 08 Aprilie 2017, 13:20

Corectează ciorna asta, ziaristule, că altfel te faci de râs! Înainte să publici statistici, dă o raită pe Wiki, poate afli ceva! Deh, e sâmbătă, dar rațiunea nu doarme... LOL

Macar nu putem sa-l acuzam de copy-paste. Individul da dovada de originalitate. :D

gumbo
gumbo  •  08 Aprilie 2017, 13:20

Corectează ciorna asta, ziaristule, că altfel te faci de râs! Înainte să publici statistici, dă o raită pe Wiki, poate afli ceva! Deh, e sâmbătă, dar rațiunea nu doarme... LOL

Vezi toate comentariile (5)
Comentează