INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mai dur decât Pique! » Cum a răspuns Luis Enrique când a fost întrebat despre "valorile pe care le transmite Real Madrid"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 19:14

Antrenorul echipei FC Barcelona, Luis Enrique l-a apărat pe Gerard Pique după ce fundașul i-a atacat în această săptămână pe rivalii de la Real Madrid.

"Sunt mult mai radical decât Pique, deci ar fi mai bine ca eu să nu vorbesc. Puteți interpreta cum doriți. Nu este important ce cred sau ce nu cred eu despre acest lucru.

La cât de mult scrieți despre ce spune Pique ar trebui să-l clonăm. Gerard  e  un fotbalist foarte bun. Nu există nimeni ca el", a declarat tehnicianul campioanei Spaniei.

Ce declarase Pique

Gerard Pique, 30 de ani, a stârnit furia madrilenilor după declarațiile despre Real Madrid. Pique a spus că nu-i place că "persoanele care sunt implicate în punerea sub acuzare a lui Messi şi a lui Neymar stau în sectorul VIP de pe «Bernabeu». Cei de acolo sunt cei care trag sforile" și că nu-i plac "valorile pe care Real Madrid le transmite".

Fotbalistul a făcut referire la procurorul Marta Silva Lapuerta, care i-a acuzat pe Neymar și pe Messi de fraudă fiscală.

Pique a lipsit de la antrenamentul de sâmbătă al Barcelonei, având permisiunea lui antrenorului. Apărătorul nu va face parte din lotul deplasat pentru meciul de duminică, împotriva Granadei, fiind menajat după ce a fost integralist în această săptămână în partidele disputate de selecționata Spaniei împotriva Israelului și Franței.

Pique a debutat în naționala iberică în 2009, strângând 88 de partide în care a înscris de 5 ori.

3 goluriîn 32 de partide a marcat Pique în acest sezon în toate competițiile

surse: espnfc.com, marca.com

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează